Profim, Nowy styl, Bejot, Noti biuro baldai, kėdės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Profim, Nowy styl, Bejot, Noti biuro baldai, kėdės

60 €
ID: 7438623
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

UAB SUBARTEKA prekiauja naujomis ofiso kėdėmis, biuro stalais, minkštasuoliais, spintelėmis, ir visais šiuolaikiškam biurui reikalingais baldais. Baldai žinomų gamintojų tokių kaip Profim, MDD, Noti, Scab Design, Kinnarps, Bejot, Sitag, Nowy styl, Tronhill ir kiti.

PROFIm kompanija, bendradarbiaudama su tarptautiniais, talentingais dizaineriais, gamina aukštos kokybės, originalaus dizaino biuro kėdes. Dinamiškas augimas išgarsino PROFIm gaminius ir jie tapo gerai žinomais biuro baldų rinkoje, bei yra vertinami kaip aukštos kokybės produktai. Kompanija gamina platų kėdžių asortimentą biurams, bei kitoms erdvėms: konferencijų salėms, laukiamiesiams. PROFIm produktai yra gaminami pagal aukščiausius gamybos standartus, patvirtintus ISO 9001:2008.

MDD kompanija pasižymi šiuolaikiškais biuro baldų sprendimais. Tai užtikrina puikų kainos ir kokybės santykį. MDD asortimente moduliniai kietieji biuro baldai - stalai (elektriniai, reguliuojami stalai), stalčių spintelės, lentynos, spintos, biurų sistemos, moduliai, pertvaros ir visa ko gali prireikti šiuolaikiniam ofisui.

Susisiekite su mumis kylant bet kokiems klausimams susijusiems su biuro baldais, ir mes pateiksime Jums geriausią biuro baldų pasiūlymą.

Taip pat kviečiame bendradarbiauti dizainerius, architektus.

Daugiau informacijos:
+37067928030
[email protected]
Salonas: Justiniškių g. 79, Nemuno Baldų Centras, Vilnius

https://www.youtube.com/watch?v=Bo8b3hmfZZY
https://www.facebook.com/verslobaldai/

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai