Profesionalus medžioklinis prožektorius AS-1 su nuotolinio valdymo pulteliu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Profesionalus medžioklinis prožektorius AS-1 su nuotolinio valdymo pulteliu

299,77 €
ID: 6879145
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Skelbimo aprašas

Ar norėtumėte turėti profesionalų medžioklinį prožektorių, valdomą nuotoliniu būdu, kurio veikimo nuotolis yra iki 100 metrų, o šviesos srautą galima reguliuoti nuo 0 iki 1500 liumenų stiprumu? Garantuojame, kad tai tikrai nepabaidys žvėries!
Norime paneigti mitą, jog žvėrys bijo šviesos. Laukiniai gyvūnai vaikšto ir dieną, todėl prie šviesos jie pripratę. Tačiau nepaneigiamas faktas, kad pastarieji bijo staigaus šviesos pasikeitimo (blyksnio), nes gamtoje tai neįprasta: joje viskas keičiasi palaipsniui: iš lėto sutemsta ir iš lėto prašvinta. Taip pat svarbu žinoti, kad naktį žvėries, kaip ir žmogaus, akies vyzdys būna išsiplėtęs, todėl regėjimo organai, gaudami staigų šviesos srautą, perduoda impulsus smegenims apie pakitimą ir gyvūnas išsigąsta. Taigi, tam, kad sumedžiotumėte žvėrį, nėra reikalingas kuo galingesnis, turintis tūkstančius liumenų, prožektorius. Atvirkščiai, kuo galingesnė šviesa, tuo laukinis gyvūnas greičiau išbaidomas. Galite tai išbandyti su savimi. Įsivaizduokite, kad naktį einate per mišką ir staiga į jus blyksteli stipri šviesa. Be abejonės, jūs sureaguosite: šoktelėsite į viršų arba į šoną ir užsidengsite akis, nes suveikia savisaugos instinktas. Lygiai taip pat sureaguoja ir žvėris, kuris patiria šoką ir bėga į tamsą. Visiškai kitoks atvejis, jeigu įsivaizduotumėte, jog sutemus einate per mišką ir pamatote mažą neryškią švieselę: jūs tiesiog susidomėsite ir pradėsite įdėmiau žiūrėti, nes bus smalsu išsiaiškinti, kas ten šviečia, todėl ramiai prieisite artyn. Panašiai ir su žvėrimis. Jeigu neskubant po truputį padidinama šviesa, laukinio gyvūno vyzdžiai pripranta, prisitaiko prie šviesėjimo ir žvėris neišsigąsdamas tiesiog ramiai ėda ir niekur net negalvoja bėgti. Sudaromas gamtoje įprasto reiškinio – mėnulio efektas (lyg mėnulis išlįstų iš už debesies ir pasidarytų natūraliai šviesiau). Toks yra profesionalaus medžioklinio prožektoriaus AS-1 veikimo principas - turite galimybę reguliuoti šviesos srautą. Kad žvėris nebūtų išgąsdinamas, šviesa palaipsniui padidinama su nuotolinio valdymo pulteliu – po truputį didinama iki tokio lygio, kol žvėris tampa matomas. Tai jums suteiks galimybę nufilmuoti ar šiaip pasigrožėti naktiniu gyvūnų gyvenimu.
PROŽEKTORIAUS PANAUDOJIMO GALIMYBĖS
*AS-1 prožektorius – profesionalus medžioklinis prožektorius visiems gyvenimo atvejams, kur reikalingas šviesos šaltinis.
*Kalbant apie medžioklę su AS-1 prožektoriumi, panaudojimo galimybės yra gana plačios. Čia turėtų apsispręsti pats medžiotojas. Kadangi prožektorius valdomas nuotoliniu būdu, tai galima AS-1 prožektorių tiesiog pritvirtinti prie medžio netoli masinimo vietos, o pačiam sėdėti bokštelyje ir reguliuoti šviesą pagal poreikį. Pats primityviausias būdas tai įgyvendinti – tiesiog užrišti virvutę už prožektoriaus korpuso ir permetus per medžio šaką užtraukti į viršų kuo aukščiau ir pritvirtinti prie kitos šakos. Dauguma medžiotojų tikrai žino, kad, pavyzdžiui, šernas negali pasižiūrėti, kas jam yra virš galvos, taigi, turima maksimali galimybė matyti žvėris ir nenuogąstauti, kad jie gali pasibaidyti. Kitas būdas galėtų būti toks, kai AS-1 prožektorius apie 100 metrų atstumu nuo masinimo vietos statomas ant susigalvoto stovo, o prietaiso spindulys nukreipiamas truputį aukščiau šėrimo vietos. Taip žvėrys irgi nenubaidomi, o per žiūronus galima be vargo stebėti situaciją.
*Pats paprasčiausias būdas, kaip naudotis AS-1 prožektoriumi, tai tiesiog montuoti prietaisą prie ginklo su standartiniais laikikliais kaip ir eilinį šviesos šaltinį. Tačiau privalumas toks, kad nereikės naudoti jungiklio su laidu, su kuriuo nėra galimybės reguliuoti šviesos stiprumo. Kitaip su AS-1 prožektoriumi, su kuriuo turima galimybė naudotis nuotoliniu pulteliu, kuris lengvai pritvirtinamas prie šautuvo buožės ir tereikia nuspausti šviesėjimo jungiklį (šviesa iš lėto didės, o per optinį taikiklį žiūrint į tamsoje stovinčius laukinius gyvūnus, pamatomi jų siluetai; tada, kai matomumo pakanka, jungiklis tiesiog atleidžiamas). Taigi, medžiotojas išsirinkęs tinkamą žvėrį ir puikiai jį matydamas su juo pasielgia taip, kaip tuo metu atrodo geriausia. Kadangi nereikia šauti paskubomis, šūvis bus tikslus ir humaniškas. AS-1 prožektorius padės išvengti žiaurios klaidos, kai nušaunama motina patelė, kadangi pasišviečiant ir neišgąsdinant žvėries, turima galimybė įdėmiau patyrinėti aplinką ir patį gyvūną.
*Beje, šis prožektorius naudojamas ne tik medžioklėje, bet ir žvejyboje ar kitoje išvykoje. Įsivaizduokite, kaip šiuo prietaisu patogu naudotis žiemą žūklėje ant ledo. Jums nereikia papildomo prožektoriaus, kad matytumėte, kaip nukabinti žuvį ar tiesiog norint išgerti arbatos. Taip pat, esant poreikiui, prožektorių galima įjungti ir maksimaliai – šviesti į žvejybos vietą, tam, kad priviliotumėte žuvį. Be šito, AS-1 prožektorius puikiai pravers ir išvykoje su palapinėmis: prožektorius poilsiavietėje pastatomas taip, kad netrukdytų šalia iškylaujantiems, ir nusistatoma tokio stiprumo šviesa, kad matomumas būtų pakankamas ir neerzintumėte šalia besiilsinčių žmonių. Taip pat prožektorius labai patogus ir tuo, kad esant palapinėje, prieš užmiegant, nereikia keltis, kad išjungtumėte šviesą, tai padarysite nuotoliniu pulteliu. Visais minėtais atvejais prožektorius ypač išsiskiria savo pritaikomumu ir praktine nauda. Svarbus AS-1 prožektoriaus privalumas – funkcija reguliuoti šviesos stiprumą, taip suteikiama galimybė pailginti švietimo laiką ir užtikrinama, kad turėsite šviesos šaltinį tada, kada jums prireiks, nes nesant būtinybei nenaudojamas maksimalus rėžimas ir taip sutaupoma baterijos energija.


YPATYBĖS
AS-1 – aukštos kokybės prožektorius, kuriame sumontuoti 5 vnt. Kry XM-LT6 LED. Korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio, skirto orlaiviams gaminti, ir nerūdijančio plieno. Tai sudaro lengvą, bet labai tvirtą konstrukciją, atsparią smūgiams ir atmosferos poveikiams. Tarp korpuso sujungimo detalių įmontuoti sandarinimo žiedai, kurie apsaugo nuo drėgmės patekimo į prožektoriaus vidų, todėl lietus nesukelia jokių problemų prožektoriaus elektronikai.

AS-1 sukurtas Lietuvoje, Žemaitijoje.
Išsami informacija:
Web: www.prospektus.lt
Youtube: Prospektus
Facebook: Hunting by Prospektus, Hunting Flashlights, Prospektus Hunting
Tel.: +370 672 78444
El.paštas: [email protected]
Twitter: @ProspektusHunts

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai