Pripučiamų batutų nuoma. Batutų pardavimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pripučiamų batutų nuoma. Batutų pardavimas

70 €
ID: 7114668
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 40

Skelbimo aprašas

Pasirinkę mūsų batutą Jūs gausite:
-Nepabostantį užsiėmimą vaikams net per suaugusiųjų šventes
-2018 metais pagamintus spalvingus, profesionalius pripučiamus batutus
-Vieną didžiausių Tauragės regione nuomojamų pripučiamų batutų (batuto "TIGRAS" IŠMATAVIMAI: 8,00 m (ilgis) x 6,00 m (plotis) x 6,00m (aukštis) čiuožyklos aukštis 3,20 m)
-Linksmus ir žaismingus batutus vidutinius batutus „KLOUNAS“ ir „BEZDŽIONĖLĖ“ (IŠMATAVIMAI 6,00 m (ilgis) x 5,00 m (plotis) x 5 m (aukštis)
-Lanksčias batuto rezervacijos sąlygas (jei šventės dieną bus prasti orai (lietus ar stiprus vėjas) rezervaciją bus galima atšaukti)
-Batuto pristatymą į Jūsų pageidaujamą vietą, Jums patogiu metu
Plačiau tel.864880388, fb batutynas.taurage arba www.batutynas.lt

Taip pat nuomojame cukraus vatos mašiną, momentinį fotoapratą, lauko pavėsinę, šviečiančias raides, gėlių fotosieną.


Ieškantiems rentabilaus verslo ar papildomo pajamų šaltinio, siūlome mūsų profesionalius pripučiamus batutus ir/ar čiuožyklas. Mūsų parduodama įranga pagaminta iš aukščiausios kokybės vokiško PVC audinio, t.y. batuto šonai pagaminti iš 650 g/m2 PVC audinio, o šokinėjimo - čiuožimo erdvė – iš 900g/m2 PVC audinio. Audiniai yra susiųsti dviguba, vietomis – keturguba siūle. Mūsų batutų eksplotacijos laikas yra 4-5 kartus ilgesnis nei batutų pagamintų iš brezento, asmeninio namų ūkio naudojimui.Įrangą galima rinktis iš pateiktų pavyzdžių arba užsakyti individualų batutą pagal Jūsų pageidaujamus išmatavimus, spalvinę gamą ir vaizdines aplikacijas. Preliminarus batuto pagaminimo ir pristatymo laikas 2-4 savaitės. Įrangos komplektą sudaro pats batutas, oro kompresorius (1,1 kW/230V) ir naudojimo instrukcija. Batutams taikoma iki 2 metų garantija. Batutų kaina priklauso nuo įrangos dydžio, formos ir vaizdinių aplikacijų.

Plačiau tel.864880388 arba www.batutynas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai