PREMIUM LED apšvietimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PREMIUM LED apšvietimas

Sutartinė
ID: 7571446
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

LED juostų apšvietimas suteikia neribotas išdėstymo galimybes, yra efektyvus ir taupantis energiją sprendimas. Kaip ir bet kuriame šiuolaikiniame LED apšvietime, juosta neturi aplinkai kenksmingų elementų. Įsidėmėtina yra aukščiausios kokybės PREMIUM LED juostelė, kuri pasižymi aukšta kokybe. Joje naudojami ypač galingi diodai skleidžia dvigubai daugiau šviesos nei standartinės juostos.

Modernus sprendimas juodiems baldams

Juodi aliuminio profiliai su juodai tamsintu dangteliu, skirti LED juostoms. Profiliai pagaminti iš aukštos kokybės anoduoto aliuminio. Idealiai tinka prie tamsių atspalvių baldų.
• šiuolaikiškas dizainas, atitinkantis dabartines tendencijas;
• idealiai tinka prie tamsių atspalvių baldų;
• estetinė išvaizda dėka patamsintų lempučių.
Akį traukiantis LED apšvietimas, skirtas modernių sprendimų mėgėjams.

Artumo jutikliai ir universalus IR jungikliai įjungia ir išjungia apšvietimą be kontakto, naudodamiesi įmontuotu judesio jutikliu. Jie užfiksuoja judėjimą iki 10–15 cm plote - tiesiog pasukite ranką jutiklio link, kad įjungtumėte ar išjungtumėte šviesą. Šis patogus sprendimas, be kitų, veikia LED apšvietime, sumontuotame po virtuvės spintelėmis. Pvz., Kai baigiate plauti indus ir jūsų rankos yra šlapios, jums nieko nereikia liesti, tiesiog atlikite nedidelį judesį šalia jutiklio.
Atidarote drabužių spinta, o čia ji ryški!
PIR jungikliai leidžia bekontakčiu būdu įjungti ir išjungti apšvietimą spintelėse. Jei judesys aptinkamas maždaug 1,5 m atstumu, apšvietimas įsijungs, o praėjus 40 sekundžių po to, kai judesys bus aptiktas, jis išsijungs. „DOOR LED“ jungikliai veikia šiek tiek kitaip - jis užfiksuoja judesį 15 cm plote, kurio dėka lemputė įsijungia atidarius duris ir užges, kai uždaromos. Šis produktas puikiai tinka baldams su klasikinėmis ir stumdomomis durimis.

Neperšlampami (pagal IP67 reitingą) „Global Leader Power“ GPV serijos maitinimo šaltiniai gali būti naudojami agresyvesnėje aplinkoje, nei įprasto interjero.
Pagrindinės jų savybės yra maži išmatavimai, lengvas svoris ir lengvas montavimas. Jie atitinka tokius apšvietimo standartus kaip EN55015 ir yra sertifikuoti TÜV, kas patvirtina jų aukštą kokybę.

Taip pat siūlome:
- stumdomų durų ir drabužinių gamyba;
- baldiniai fasadai: dažyta MDF plokštė, natūralaus medžio fasadai , PVC plėvele dengti fasadai, aliuminio fasadai;
- LED apšvietimas;
- baldų furnitūra.



"AGANT" – tai, ko reikia kokybiškiems baldams.
Savanorių pr. 176 (Norfos bazė), Vilnius
tel./faks.: 8 (5) 238 87 41
mob.: 8 699 61189
www.agant.lt, [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai