Prekyba darbo apranga

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Prekyba darbo apranga

37 €
ID: 7703054
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Aprašymas:
Darbinis švarkas Harrison pagamintas iš 65 % poliesterio ir 35 % medvilnės audinio su dvigubomis siūlėmis, kad būtų atsparus plyšimams. Audinys minkštas ir malonus. Švarkas pasižymi ergonomišku dizainu, užsegamas užtrauktuku, turi priekines kišenes krūtinėje: piniginei ir telefonui, rašikliams, turi dvi šonines kišenes. Rankovių rankogaliai užsegami spaudėmės. Pastiprinta alkūnių sritis.

Kaina - 37 eur. su PVM

https://osus.lt/produktas/product/darbo-drabuziai/svarkai/darbinis-svarkas-harrison-sir/
.
Aprašymas:
Darbinės kelnės Harrison pagamintos iš 65 % poliesterio, 35 % medvilnės, audinio. Audinys labai minkštas ir malonus, puikiai priglunda prie kūno. Turi dvi priekines kišenes, viena daugiafunkcinę kišenę, telefono kišenę, liniuotės kišenę, dvi užpakalines kišenes su atvartu ir „Velcro®“ užsegimu, nuimamas ID ženklelių laikiklis. Sustiprinta kelių apsauga, dvigubai susiūtos siūlės.

Kaina - 37 eur. su PVM

https://osus.lt/produktas/product/darbo-drabuziai/kelnes/darbines-kelnes-sir-harrison/
.
Aprašymas:
Darbo puskombinezonis Harrison pagamintas iš 65% poliesterio, 35% medvilnės, audinio. Audinio storis 300 g / m². Turi priekinė didelė kišenė su „Velcro®“ užsegimu, dvi priekinės kišenės, viena daugiafunkcinė kišenė, telefono kišenė, liniuotės kišenė, dvi užpakalinės kišenės su atvartu ir „Velcro®“ užsegimu, nuimamas ID ženklelių laikiklis. Reguliuojami elastingi peties diržai. Sustiprinta kelių apsauga, trigubai susiūtos siūlės.

Kaina - 42 eur. su PVM.

https://osus.lt/produktas/product/darbo-drabuziai/puskombinezoniai/darbo-puskombinezonis-sir-harrison/

www.osus.lt







#darboapranga #darbodrabuziai #darbosaugospriemones# darbobatai #darbosalmai #apsauginiaisalmai #apsauginiaibatai #darbobatai #darbosvarkai #darbostriukes #darbokelnes #darbopuskombinezoniai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai