Prausikliai, muilai, šveitikliai natūralūs

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Prausikliai, muilai, šveitikliai natūralūs

5 €
ID: 6734656
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Skelbimo aprašas

E parduotuvė - www.bestnatures.lt - prausikliai, muilai, šveitikliai natūralūs. "Best Natures Cosmetic", KANADA su 20% NUOLAIDA! Prekes pristatome visoje Lietuvoje per 1-3 d!

Platus asortimentas tikrai padės išsirinkti mėgstamą natūralų muilą. Jūsų odą puoselės augalų aliejai. Muilų pagrindinės sudedamosios dalys yra kokosų ir palmių aliejus. Tai pats geriausias derinys muiliui. Kokosas gerai putoja, todėl muile nėra jokių cheminių, putojimą sukeliančių medžiagų, nėra jokių sintetinių dažiklių ar kvapų. Šie muilai puikiai tinka trapiai, gležnai kūdikių odelei, žmonėms turintiems labai jautrią, probleminę odą. Švelniai išvalys ir pamaitins odą, suteiks jai švelnumo.

Afrikietiškas juodasis muilas kokoso kevale.
Afrikietiškas juodasis muilas
Afrikietiško juodojo muilo prausiklis su alaviju (ekologiškas)
Afrikietiško juodojo muilo prausiklis su alaviju ir citrusais (ekologiškas)
Anticeliulitinis muilas (ekologiškas)
Bekvapis, bespalvis muilas (100 % natūralus, ekologiškas)
Ekologiškas bekvapis muilas jautriai vaikučių odai
Ekologiškas muilas su gasulo moliu
Ekologiškas muilas su nimbamedžio aliejumi
Prabangus, tropinis muilas
Rankų darbo muilas su juodojo afrikietiško muilo gabalėliais
Ekologiškas muilas su šaltalankių aliejumi
Raudonųjų palmių ir morkų maitinamasis muilas

Tinkamai pasirinktas muilas, pritaikytas prie odos tipo padės išspręsti odos problemas, tokias kaip sausumas, spuogai, alergijos.

Venkite muilų su dirbtiniais kvapais ir dažiklias, emulsikliais, jie sausina odą ir palieką sunkiai nuplaunamą plėvelę. Mes rekomenduojame muilus pagamintus iš ekologiškų ingredientų. Natūralios priemonės nedirgina odos, nes jose nėra jokių kenksmingų ar alergiją sukeliančių medžiagų.

Afrikietiškas juodasis muilas yra vienas iš sveikiausių muilų, nes jis sudarytas tik iš grynų, paprastų ingredientų iš gamtos. Juodasis muilas gaunamas senoviniu, tradiciniu būdu. Jame nėra dirbtinų dažiklių, kvapų, koncervantų, putojimą skatinančių medžiagų. Šis muilas, lyginant su kitais muilais, turi didžiausią kiekį taukmedžio sviesto.

Natūralūs produktai, prausikliai, muilai, afrikietiškas juodasis muilas, šveitikliai natūralūs,natūrali kosmetika, natūralios kūno priežiūros priemonės, prekės kūdikiams, gryni gamtos produktai, dovanų idėjos, IŠPARDAVIMAS!

Nuolaidos kuponas SKELBIU2020. Sudėkite prekes į krepšelį, įveskite kupono kodą B2020, spauskite panaudoti nuolaidų kuponą. Visoms prekėms esančioms krepšelyje bus pritaikyta 20% nuolaida.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai