Prabangus rinkinys su laikrodžiu, apyranke, karoliu, žiedu ir auskarais

Prabangus rinkinys su laikrodžiu, apyranke, karoliu, žiedu ir auskarais

16 €
ID: 8069647
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4
Prabangus rinkinys su laikrodžiu, apyranke, karoliu, žiedu ir auskarais
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Puikiai tinka ypatingoms progoms. Jei ieškote tobulo būdo savo ypatingai progai suteikti žavesio ir elegancijos, mūsų prabangių papuošalų rinkinys yra kaip tik tai, ko jums reikia.

* NEŠIOTI KARTU ARBA ATSKIRAI
Šio papuošalų rinkinio dalis galite dėvėti kartu, kad atrodytumėte drąsiai ir drąsiai, arba atskirai, kad bet kokiai aprangai pridėtumėte elegancijos. Galimybių yra begalė, todėl galite laisvai maišyti ir derinti, kaip norite.

* PADIDINKITE SAVO GROŽĮ
Šis prabangus papuošalų rinkinys sukurtas tam, kad išdidintų jūsų natūralų grožį ir leis pasijusti karaliene. Nuostabus spalvų derinys, subtilus dekoravimas ir rinkinio universalumas užtikrina, kad visada atrodysite geriausiai.

* UNIVERSALUS STILIUS
Universalaus stiliaus Aceneta papuošalų rinkinys leidžia jį lengvai derinti su bet kokia apranga – nuo kasdieninės iki oficialios. Galite dėvėti jį darbe, vakarėlyje ar vestuvėse ir vis tiek atrodysite nuostabiai.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: Aceneta yra papuošalų rinkinys, kurį sudaro vėrinys, apyrankė, pora auskarų, žiedas ir laikrodis. Rinkinys sukurtas atsižvelgiant į eleganciją ir gali būti derinamas su skirtingais drabužiais. Rinkinys auksinės spalvos su žaliais ir baltais kalnų krištolais..
Medžiaga: Cinko lydinys, kalnų krištolas
Laikrodžio korpuso skersmuo: 40 mm
Baterija: SR626SW (jau įdėta)
Žiedas: reguliuojamo dydžio
Rinkinį sudaro: laikrodis, apyrankė, karoliai, žiedas ir auskarai
Bendras rinkinio svoris: 380 g

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai