Prabangi vyriška piniginė „Edward”

Prabangi vyriška piniginė „Edward”

8 €
ID: 8068424
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Prabangi vyriška piniginė „Edward”
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Tilps į bet kokią rankinę, kišenę ir tiks kiekvienam moderniam vyrui! Visi stilingi vyrai ir tie, kurie išsiskiriate nepriekaištingu skoniu bei mėgstate daugiafunkciškumą, privalote turėti „Edward” piniginę.

* PAKEIS BET KOKIĄ RANKINĘ
Vyrų rankinės daugiausia nešiojamos per petį, aplink juosmenį arba tiesiog rankose. Jeigu jums nepatinka nė vienas iš šių būdų, padarysite teisingą sprendimą pasirinkę piniginę „Edward". Piniginė nedidelė, todėl tilps į bet kokią kišenę.

* TAVO PINIGINĖ PASAKO VISKĄ APIE TAVE
Nepriklausomai nuo to ar mėgstate vyriškus aksesuarus, ar ne, šią prabangią vyrišką piniginę privalo turėti kiekvienas. Galite manyti, kad tai nereikalinga detalė, tačiau netvarkingos piniginės pasako daug apie asmenį, pavyzdžiui, apie jūsų klientą, išrinktąjį ar aplinkinius.

* NEPRIEKAIŠTINGAS SPRENDIMAS KIEKVIENAM VYRUI
Nė vienas vyras neliks abejingas šiai piniginei, taip pat nė viena išrinktoji neatsispirs jai. Vaikinai ir vyrai, tai ženklas, kad jūsų išrinktoji laiko jus moderniu vyru!

Prekės charakteristiką
Aprašymas: Prabangi vyriška piniginė – neabejotinas kiekvieno vyro pasirinkimas! Nepriekaištinga kokybė, daugiafunkciškumas, klasikinis, bet kartu ir modernus dizainas – iš viso to aplinkiniai galės pasakyti daug apie jus ir jūsų skonį.
Medžiaga: poliuretanas
Spalva: mėlyna
Matmenys: 12 cm (ilgis) x 1,5 cm (plotis) x 9 cm (aukštis)
Svoris: 0,08kg
Pakuotė: 1 x prabangi Edward vyriška piniginė pakuotėje.

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai