Potencijai ir prailginimui Cenfore D

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Potencijai ir prailginimui Cenfore D

0,5 €
ID: 7471706
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 195

Skelbimo aprašas

Sildenafil + Dapoksetine tai papildų rūšis skirta vyrams, norintiems sustiprinti erekciją lytinio akto metu ir kartu prailginti lytinio akto laiką. Cenforce D buvo sukurtas gydyti dvi vyriškas problemas vienu metu: erekcijos disfunkciją ir priešlaikinę ejakuliaciją.

Revoliucinė Cenforce - D formulė yra dviejų aukštos kokybės veikliųjų medžiagų, Sildenafilio ir Dapoxetino, sintezė.

Sildenafilis - vienas iš komponentų, nustatytų erekcijos disfunkcijos gydimui. Sildenafilis pašalina šią problemą, užtikrinti stabilią erekciją.Dapoxetinas - veiklioji medžiaga, kuri pašalina ankstyvą ejakuliaciją. Lytiniai santykiai tampa ilgesni net kelis kartu

Rezultatas iš šių preparatų sąveikos - ilgalaikis lytinis pajėgumas, plius tvirta ir ilga erekcija.Poveikis po 30-45 minučių. Veikia nuo 6 iki 12 valandų.

Greitas ir nebrangus pristatymas į bet kurį Lietuvos miestą ar miestelį pagal jums palankiausią pristatymo būdą (paštomatu, registruotu paštu, išperkamuoju paštu, autobusų siuntomis, iš rankų).
Suteikiame nemokamas konsultacijas kaip vartoti vaistą. Taikome nuolaidas lojaliems klientams. Susisiekti galite telefonu +37063727394. Atsakome į skambučius, sms, viber, whatsapp. El. Paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai