Polistirenas, polistirolas, neoporas

Polistirenas, polistirolas, neoporas

Sutartinė
ID: 5694544
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1614
Polistirenas, polistirolas, neoporas
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Parduodame įvairių markių Kauno šilo putų polistirolą, neoporą, šiloporą.
Vežame tiesiai iš gamintojų, išrašome sąskaitas, išduodame
sertifikatą. Pristatome visoje Lietuvoje.
Smeigės, kaiščiai EJOT, ATLAS, Kolener,
Klijavimo armavimo klijai Hoter, Grawis.
Armavimo tinklelis Atlas.
EPS 50 - Išorinė siena su šilumos izoliacija viduje. Stogas su šilumos izoliacija tarp gegnių. Stogas su šilumos izoliacija po gegnėmis, apšiltintas patalpoje.
EPS 70- Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, apkrova, veikianti grindų paviršių, vidutinė.
EPS 70F -Fasadų šiltinimas – išorinė siena su šilumos izoliacija padengta tinku. Naudojamas sertifikuotose fasadų šiltinimo sistemose (ETICS).
NEO EPS 70 (Pilkas) -Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, apkrova, veikianti grindų paviršių,vidutinė. Fasadų šiltinimas – išorinė siena su šilumos izoliacija padengta tinku. Naudojamas sertifikuotose fasadų šiltinimo sistemose (ETICS).

EPS 80 - Šildomoms grindims gyvenamuosiuose ir viešosios paskirties pastatuose. Sutapdintas stogas (apatinis sluoksnis). Stogas su šilumos izoliacija virš gegnių.
EPS 100 - Rūsio išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje. Sutapdintas stogas (viršutinis sluoksnis). Stogas, apsaugotas ritinine danga, vidutinė apkrova. Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, esant sąlyčiui su gruntu.
EPS 150 - Rūsio išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje, didelė apkrova, veikianti šilumos izoliaciją. Stogas su ritinine danga, stogo apkrova didelė.
EPS 200 - Stogas su šilumos izoliacija, neapsaugotas nuo atmosferos kritulių. Grindys šaldytuvuose, vaisių, daržovių, mėsos bei kitų maisto produktų saugyklose. Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, pramoninės paskirties pastatuose.

Šiloporas yra tradicinis baltasis polistireninis putplastis – termoizoliacinė medžiaga, išsiskirianti puikiu kainos ir efektyvumo santykiu, plačiu panaudojimo srities spektru, ir itin nesudėtingu naudojimu."Kauno šilas” rinkai teikia pageidaujamų matmenų visų statybos taisyklėse reglamentuotų tipų termoizoliacines Šiloporo plokštes.Esant reikalui, plokščių briaunos išfrezuojamos.
Šiloporas Neo yra pilkšvasis polistireninis putplastis, skirtas grindų, sienų ir stogo šilumos izoliacijai. Šiloporas Neo nuo baltojo polistireninio putplasčio skiriasi mažesniu šilumos laidumu. Norint pasiekti tokias pačias šiluminės varžos R vertes pakanka 20–25% plonesnių Šiloporas Neo izoliacinių sluoksnių.
Šiloporas Neo ypac efektyvus modernizuojant senus pastatus, statant pasyviuosius namus; taupo medžiagas ir mažina statybos kaštus naujose statybose.
Neoporas-medžiaga kurią sudaro mažos juodos polistireno (EPS) granulės, jų sudėtyje yra komponentas, suteikiantis galimybę jai plėstis. Kompanija BASF gamina šią unikalią medžiagą, kuri yra plačiai naudojama termoizoliacinių medžiagų gamyboje. Neoporo granulėse esantys infraraudonieji absorbikliai ir reflektoriai ne tik įtakoja mažesnį šilumos laidumą, bet ir lemia pilką šios medžiagos spalvą.
Neoporas yra naujesnė ir tobulesnė baltojo polistireninio putplasčio atmaina. Neoporas šilumos laidumo kooficientas yra žymiai mažesnis. Mažas šilumos laidumo koeficientas sudaro galimybę pasiekti 25 proc. geresnį šiluminį efektą.

Dubysos 31, Klaipėda
Tel./faks.: 8 46 342490
Tel. 8 650 29919; 8 650 29914
www.presteja.lt

http://www.presteja.lt/polistirenas.htm
VISOS AKCIJOS: www.presteja.lt/akcijos.htm

Kontaktai

Vardas
Prestėja
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai