Plotas 231.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plotas 231.0m2

180 000 €
ID: 7218301
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Apie

Statybos metai
2010
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
231.00
Kambarių sk.
6
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Jei ieškote ramybės ir įsivaizduojate ją mieste, jei norisi medžių žalumos pro langą, terasos pietų pusėje - šis Namas kaip tik Jums.
Parduodamas pilnai rekonstruotas 2 aukštųnamas su rūsiu Kremplių gatvėje Vilniuje.
Gyvenamasis namo plotas - 171 kv.m. (be rūsio), tad erdvės jūsų fantazijai, kaip įsirengti namus, kaip juose jaustis gerai tikrai yra.
Pirmame aukste yra du įėjimai, atviroje bendroje erdvėje virtuvės, pusryčių ir valgomojo zonos, laiptinė, atskira svetainės zona, darbo (arba trečias miegamasis) kambarys. Išskirtinio šarmo šiam solidžiam namui suteikia veranda! Retas, labai retas dalykas šiuolaikiniuose namuose.
Antrame namo aukšte labai neįprasta ir išskirtinai Jums skirta atvira ppoilsio zona (žinoma, tai gali būti ir vaikų žaidimo vieta, ar biblioteka), du miegamieji ir vonia. Šeimininkų miegamajame yra darbužinės zona, dvėvėrės prabangios durys į balkoniuką.
Namas yra Turniškių kraštovaizdžio draustinyje, netoli yra vaikų darželis, visuomeninio transporto stotelės. Automobiliu Santariškes pasieksite per kelias minutes (vos 5 kilometrai). Šiuo metu rekonstruojama Žaliųjų ežerų gatvė, prieš mėnesį asfaltuota Kremplių gatvė tikrai užtikrins tinkamą susisiekimą su miesto centru, o nuolat kursuojantys miesto autobusai - jo pasiekimą per keliolika minučių.
Namas šiuo metu tuščias, laukia kūrybingų ir meile beigi dėmesiu pasiruošusių jį apipilti šeiminikų. Jums reikia atsivežti baldus ir mėgautis ramybės oaze Vilniaus mieste.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai