Plotas 123.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plotas 123.0m2

108 900 €
ID: 7218304
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Statybos metai
2018
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
123.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Įsikurkite kokybiškame, naujos statybos A+ klasės kotedže!

- Namas statytas iš akytojo betono blokelių, apšiltintas 20 cm Neoporu, išorės apdaila dekoratyvinis tinkas ir klinkeris, stogas apšiltintas 50 cm vata. Namo vidaus pertvaros sumontuotos iš blokelių. Visur sudėti plastikiniai langai atitinkantys A+ klasės reikalavimus.

- Kotedžas orientuotas į rytų ir vakarų puses, todėl jame visada šviesu. Ryte saule mėgausitės virtuvėje kartu su puodeliu kavos, o terasoje arba svetainėje galėsite palydėti vakarinę saulę. Kiekvienos kotedžo dalies terasa suprojektuota ir bus įrengta skirtinguose pusėse, todėl tai suteikia daugiau privatumo.

- Netaupyta elektros instaliacijai, išvedžiota labai daug taškų ne tik jungikliams, rozetėms bet ir apšvietimui sienose bei lubose. Taip pat name išvedžiota priešgaisrinė, termoreguliatoriai šildomoms grindims.

- Išbetonuoti laiptai į 2 aukštą;

- Į kotedžą atvestas miesto vanduo, dujos, įrengti atskiri tik šiam kotedžui skirti nuotekų valymo įrenginiai.

- Statybos, aplinkos tvarkymo darbai jau baigti, vartai jau į

- Puiki vieta, iki pat kotedžo veda asfaltuotas kelias, nuo pagrindinės Kairėnų gatvės vos 500 m, ten pat važiuoja ir viešasis transportas. Kairėnų gatvė buvo visiškai rekonstruota, yra plati, apšviesta, įrengti dviračių ir pėsčiųjų takai, įrengta daug perėjų su apšvietimu. Už 900 m nuo kotedžo veikia IKI maisto prekių parduotuvė;

- Visai šalia randasi VU botanikos sodas, žirgynas, rami ir patogi vieta gyvenimui.


KVIEČIAME APŽIŪRĖTI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai