Plotas 120.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plotas 120.0m2

139 000 €
ID: 7216165
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Statybos metai
2019
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
120.00
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Parduodami šiuolaikinės architektūros, aukštos kokybės, du dvibučiai vieno aukšto namai. Puikus susisiekimas su miesto centru.

Namai atitinka A energetinio naudingumo klasę.

Šiuose namuose rasite visą tai ko ieško išrankūs pirkėjai – šiuolaikinė architektūra, patogus išplanavimas, pilnai išvystyta infrastruktūra, geras privažiavimas, terasos ir daug kitų privalumų, kuriuos pajusite atvažiavę į vietą.

Projektą vysto patikimas rangovas.

NAMAS:

- Plotas - 120 kv.m;
- Aukštų skaičius - 1;
- Kambarių skaičius - 5.

PAMATAI:
- Poliniai, gręžtinių polių, rostverkas apšiltintas iš vidaus ir apačios 150 mm storio polistirolu EPS 80. Cokolis apšiltinamas 200 mm polistirolu ir apdailinamas polimeriniu tinku.

SIENOS:
- Išorinės sienos - namo laikančiosios konstrukcijos - išorinių sienų mūras iš silikatinių blokelių, vidinės pertvaros iš GKP konstrukcijų.

STOGAS:
- Surenkamas iš gelžbetoninių plokščių. Apšiltinimas 350 mm polisterolu, dengtas dviejų sluoksnių prilydoma danga. Lietaus surinkimo sistema sujungta su lauko lietaus nutekėjimo sistema.

FASADO APDAILA, APŠILTINIMAS:
- Fasadas šiltinamas 250 mm storio polisterolu, apdailinamas dekoratyviniu tinku, maumedžio dailylentėmis.

LANGAI:
- Plastikiniai langai ir durys – atitinkantys A+ energetinę klasę. Angokraščiuai aptaisyti ekstrudiniu polistirolu.

DALINĖ APDAILA:
- Vidaus sienos tinkuotos kalkiniu tinku. Vidaus grindys išbetonuotos, šiltinimas 200 mm storio polistirolu ir betonavimas 70 mm storio su plastifikatoriumi šildomoms grindims;
- Vidaus elektros ir silpnos srovės – įrenginėjamas įvadas 10 kw galingumo, įrenginėjama el. instaliacija visame name, rozetės, jungikliai, UTP rozetės, saugiklių skydas su saugikliais – 0 ciklas (kabeliavimas), rozečių, jungiklių, kompiuterinio tinklo dėžučių įtvirtinimas, instaliacijai įrengti įvertintą 100 taškų;
- Šildymo sistemos su temperatūros reguliavimu įrengimas – montuojama grindinio šildymo sistema su termo reguliavimu kiekviename kambaryje (automatikos kabeliavimas, automatika nemontuojama);

SILPNOS SROVĖS:

- Signalizacijos įrengimas – įrenginėjama apsauginė ir gaisrinė signalizacija su judesio ir gaisriniais davikliais ir galimybė priduoti saugoti apsaugos įmonei (kabeliavimo darbai).

ŠILDYMAS:
- Numatyta oras - vanduo. Išvedžiota grindinė kolektorinė šildymo sistema, kolektoriai reguliuojami, išvedžiota instaliacija automatiniam šildymo reguliavimui į kiekvieną patalpą.

GERBŪVIS:
- Apželdinimas – užpilamas juodžemis, išlyginamas, vėja nesodinama;
- Lauko trinkelių ir bortų įrengimas (betono spalvos) – įrenginėjami pagrindai iš smėlio skaldos statomi vejos bortai ir klojamos trinkelės 6 cm storio, pilkos spalvos;
- Medinės terasos įrengimas – įrenginėjami g/b poliai, medinė konstrukcija ir maumedžio lentų terasa;
- Įvažiavimo automatinių vartų montavimas, sklypai aptveriami segmentinę tvora.

LAUKO INŽINERINIAI TINKLAI:
- Elektra - 10 Kw, 3-jų fazių. Į namą įvestas elektros įvadas, sumontuota elektros paskirstymo dėžutė;
- Vandens grežinys;
- Biologinis nuotekų valymo įrenginys;
- Vidaus vandentiekis ir kanalizacija (0 ciklas) – vidaus vandentiekio ir kanalizacijos vamzdynų klojimas iki prietaisų;
- Lietaus kanalizacija – montuojama vandens surinkimo kanalizacija nuo stogo.

Dėl namo techninės specifikacijos kreipkitės telefonu 8-610-61116

Jeigu Jus sudomino šis namas, bet esate nepardavę savo buto ar kito nekilnojamojo turto, kreipkitės, padėsime tai padaryti.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai