Pleistrai pėdų pūslelėms Tecniwork

Pleistrai pėdų pūslelėms Tecniwork

5,2 €
ID: 8072323
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Pleistrai pėdų pūslelėms Tecniwork

Skelbimo aprašas

TECNIWORK CO290 ovalūs hidrokoloidiniai pleistrai pėdų pūslelėms 5 vnt.

Italijoje pagamintas produktas sujungiantis tradicijas, profesionalumą, aukštą kokybę ir nuolatinius tyrimus tam, kad pasiūlytų savo klientams inovatyvius, saugius ir efektyvius sprendimus bei profesionalius produktus!

Hidrokoloidiniai pleistrai suteikia idealias sąlygas žaizdai gyti bei neleidžia susidaryti randams. 5 ovalių hidrokoloidinių pleistrų rinkinys yra puikus sprendimas: jie ne tik sugeria drėgmės perteklių, apsaugo pažeistą vietą nuo nešvarumų, trynimo ir pūslių susidarymo, bet ir yra neperšlampantys, todėl patogesni naudoti. Pleistras tvirčiau laikosi ant odos paviršiaus, yra vos pastebimas. Jis taip pat iš karto pagerina skausmingų pūslių būklę, žaizda apsaugoma nuo purvo, mikrobų ir bakterijų, todėl užtikrinama tinkama higiena visą pleistro naudojimo laiką. Naudojant šiuos pleistrus galima išvengti naujų pūslių susidarymo ir apsaugoti pažeistą vietą.

nedelsiant palengvina skausmą ir spaudimą, kurį sukelia pūslės
apsaugo nuo įbrėžimų
užtikrina greitą žaizdų gijimą
sumažina randų atsiradimo riziką
užtikrina ilgalaikį sukibimą

Pakuotėje 5 vnt.: 2vnt. - 6,8x2,8cm, 3vnt. - 4,5x2cm

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai