Plauku tiesintuvas, plaukų tiesinimo šepetys (Rožinės spalvos)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plauku tiesintuvas, plaukų tiesinimo šepetys (Rožinės spalvos)

25 €
ID: 6241662
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Skelbimo aprašas

Plauku tiesintuvas, plaukų tiesinimo šepetys (Rožinės spalvos)
Marijampole, siunciu i visus miestus.

Plaukų priežiūros rinkoje revoliucinį perversmą sukėlęs šepetys suteiks nepriekaištingą tiesių plaukų šukuoseną vos per kelias minutes!



Tobulas žaismas: plaukų šukavimo šepetys ir masažo rutuliukais bei tas pats šepetys lyginantis, puoselėjantis bei blizginantis plaukus. Tai ne tik gražūs ir tiesūs plaukai, bet ir subtilus galvos masažas vienu metu.

Karštas plaukų tiesinimo šepetys buvo sukurtas remiantis pačiomis moderniausiomis technologijomis. Šepetys generuoja neigiamus jonus, kurie neutralizuoja statinį elektros krūvį, susidarantį džiovinant plaukus. Plaukai išliekas stabilūs, šilkiniai be garbanėlių ar bangelių. Keraminiai šereliai greitai ir efektyviai tiesina nepakenkdami, nedegindami ir nesausindami plaukų bei jų galiukų. Naudojant šį prietaisą plaukų pažeidimo tikimybė daug kartų mažesnė, nei naudojant įprastinį tiesintuvą, kai plaukai tiesinami juos sugnybant ir tempiant bei išsausinat. Naujasis šukos-tiesintuvas veikia šukavimo principu – plaukai nesausėja. Šukavimas suteikia plaukams švelnią ir lygią išvaizdą bei išlaiko natūralią plaukų drėgmę. Švelnūs šepečio masažiniai rutuliukai masažuodami galvos odą, gerina kapiliarinę kraujotaką, stimuliuoja plaukų folikulus bei suteikia plaukams elastingumo.

Nuo šiol, paprastas plaukų šukavimas naujos kartos šepečiu, modeliuos individualų plaukų stilių bei suformuos jūsų šukuoseną namuose ar kelionėse vos per kelias minutes!

Naudojimas

Įjungti šepetį, 3 sekundes palaikant paspaudus įjungimo/išjungimo mygtuką.

Tiesinant plaukus keisti temperatūrą – reguliuojant 10 temperatūros lygių po 5 Celsijaus laipsnius. Rekomenduojama pradžioje nustatyti aukščiausią temperatūrą, vėliau ją žeminti atsižvelgiant į plaukų tekstūrą.

Rekomenduojama prietaiso temperatūra:

Storiems, nepaklusniems plaukams nustatyti 210-230 Celsijaus laipsnių temperatūrą.
Normaliems plaukams nustatyti 190-210 Celsijaus laipsnių temperatūrą.
Ploniems, minkštiems plaukams nustatyti 170-200 Celsijaus laipsnių temperatūrą.
Nustačius žemą temperatūra, tiesinimas gali ilgai užtrukti. Šį plaukų tiesintuvą galima naudoti taip dažnai, kaip norisi ar reikia.

Išjungti šepetį, 3 sekundes palaikant paspaudus įjungimo/išjungimo mygtuką.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai