Plaukų lakas,kitosprofesionalios priemonės-80%pigiau.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plaukų lakas,kitosprofesionalios priemonės-80%pigiau.

5 €
ID: 7529090
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 76

Skelbimo aprašas

Vokiška kokybė,skirta grožio salonams,jūsų namuose!
Plaukų galiukams
15. „Berrywell Zeitsprung Fluid“ efektyviai atstato suskaidytus galus.
Saldžiųjų migdolų ekstraktas ir kviečių baltymai maitina plaukus ir pašalina lūžius.Šilko baltymai išlygina plaukus ir suteikia žvilgesio.51 ml. 5e.
KITI
16.Berrywell SEIDENTRAUM Shine Spray yra sukurtas taip, kad suteiktų greitą maitinimą ir blizgesį nuobodiems ir pernelyg sausiems plaukams.
Produktas prisotina garbanas drėgme, daro juos minkštus, elastingus ir paklusnius, palengvina šukavimą ir suteikia spinduliavimo. Neįtikėtinai lengva formulė maitina plaukus jų nesverdama, drėkina, praturtina juos vitaminais ir sveikatai reikalingais elementais,suteikia galingą apsaugą nuo agresyvių išorinių veiksnių ir leidžia ilgą laiką išsaugoti jūsų plaukų jaunystę ir grožį. 251 ml . 5e.
17.Berrywell Sonnenkuss 2-Phases Moisture Spray Amino šilko rūgštys palaiko plaukų elastingumą.Glicerinas ir D-pantenolis suteikia intensyvią drėgmę.Antioksidacinis poveikis.Palengvina plaukų šukavimą.251ml 5e
18.AQUAPERLE Moisture Spray
drėkinamasis purškiklis su efektyviu ingredientu - kompleksu AQUAXSYL - suteikia intensyvią drėgmę ir palaiko natūralią drėgmės pusiausvyrą.
Pasirinkti ingridientai, tokie kaip ličio ekstraktas, suteikia
ilgalaikį priežiūros efektą. Kasdienis gaivumas odai ir plaukams.251ml 5e.
LAKAS
19.HAIR SPRAY NORMAL 501мl Plaukų lako Hochform serija
„Hochform“ serijos plaukų lako pagalba jūs gausite profesionalų produktą, galutiniam stiliaus nustatymui.Greitai džiūstanti formulė suteikia blizgesio ir tinka visiems plaukų tipams. Plaukus lengva šukuoti.500 ml 5e.
Rašykite- [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai