Plaukimas baidarėmis Jūros upe, sodyba su apgyvendinimu, namelių nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Plaukimas baidarėmis Jūros upe, sodyba su apgyvendinimu, namelių nuoma

1 €
ID: 7739668
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

ŠERPYČIŲ SODYBA įsikūrusi ant vaizdingo upės Jūros kranto, Pajūrio miestelyje, Šilalės raj. Tiek rajonas, tiek miestelis ypatingas savo istorija ir lankytinomis vietomis.

Sodyboje - 3 skirtingos poilsio zonos, kurias galite rinktis pagal poreikį ir svečių skaičių. Vienu metu galime priimti ne daugiau 3 grupių.

1 ZONA. Pagrindinėje sodybos dalyje – pirties pastatas su didele lauko pavėsine, miegamomis vietomis, šalto vandens lauko baseinu atsigaivinimui, kubilu, šašlykine, vaikų žaidimo zona, krepšinio bei tinklinio aikštelėmis. Pirties pastato viduje yra salė, patogiai talpinanti iki 30 žmonių. Taipogi yra virtuvėlė su visa reikalinga įranga ir įrankiais, indais maisto ruošai ir stalo serviravimui, šaldytuvas, dujinė viryklė ir orkaitė, šalto – karšto vandens maišytuvas su kriaukle. Lauko pavėsinėje telpa iki 40 žmonių.

2 ZONA. Pavėsinė ant upės kranto su puikiu vaizdu į Jūrą. Apsistojus šioje pavėsinėje, galima įsikurti su palapinėmis, šalia esančioje pievutėje. Yra šaldytuvas, šašlykinė, geriamas vanduo, kriauklė, WC, dušas. Galime į vietą pristatyti kubilą ir iškūrenti.

3 ZONA. 2 namelių teritorija su lauko pavėsine, stacionare šašlykine. Nameliuose yra mini virtuvėlė (su indukcine virykle, puodais, indais, įrankiais), wc ir dušas. Nameliai 6 - viečiai. Šioje teritorijoje galima įsikurti ir su palapinėmis. Galime į vietą pristatyti kubilą ir iškūrenti.
Kadangi mūsų sodyba yra miestelio pakraštyje su pukiais kaimynais aplink, tad propaguojame pasibuvimą be didelio triukšmo ir kviečiame visus, išsiilgusius ramaus poilsio.

* Malkas arba anglis šašlykinei rekomenduojame turėti savo. Poreikiui esant, galima nusipirkti pas mus. Karutis malkų – 10 Eur.
** Patalynė yra, visad gaivi ir švari (balta).
** Rankšluosčius rekomenduojame turėti savo.

APRŪPINAME BAIDARĖMIS PLAUKIMUI JŪROS UPE.

Dėl išsamesnės informacijos, visad galite skambinti arba rašyti žemiau nurodytais kontaktais. Nuoširdžiai ir su didžiausiu malonumu su Jumis pabendrausime ir viską papasakosime.

Maloniai kviečiame į svečius.

Šerpyčių sodyba
Jūros g. 8, LT-75288
Pajūris, Šilalės r.
www.serpyciusodyba.lt

Kontaktinis nr.: +37062229631

www.serpyciusodyba.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai