PIRTIES GINTARINES PAGALVELES

PIRTIES GINTARINES PAGALVELES

35 €
ID: 8021339
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28
PIRTIES GINTARINES PAGALVELES
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

GINTARINES PAGALVELES PIRTIMS


PUIKI DOVANA SAU IR PIRTIES ENTUZIASTAMS / unikaliaos gintariukais užpildytos pagalvėles pirčiai dėti po galva,ant krūtinės, kojų sąnarių (papildomai išyldyti šias kūno vietas) arba kitos formos pagalvėles (cilindro formos) skirtas pogalviui arba pvz. nugaros juosmens išildymui,patogiam smakro padėjimui arba pėdučių uždėjimui kai jus vanoja. Gintaro savybės- Gintaras jau nuo 27 laipsnių šilumos, pradeda skleisti jonus,kurie labai teigiamai veikia žmogaus imuninę ir nervinių centrų sistemą. Taip pat išsiskiria gintaro rūgštis.Gintaro rūgštis gerina medžiagų apykaitą, slopina įvairius uždegimus,mažina stresą. Pagalvėlių medžiaga yra specialiai pasiūta iš lietuviškos drobės.Patogus naudojimas su užtrauktuku. Norint išskalbt pagalvėles, tiesiog išberkite gintariukus, o po to vėl sudėkite atgal.
Pasiūlymai: Gintaro pagalvėlės 30X30 cm komplektą įeina : +-1kg gintariukų. KAINA 35 EUR;
Cilindro formos pagalvėlės (universalios) 10 cm pločio x 40 cm ilgio komplektą įeina : +- 1.8kg Baltijos gintariukų. KAINA 49 EUR;
Taip pat siūlome Užklotus pirties gultams.150x60 cm.Užkloto šonuose yra atskiros 3 dalys su užtrauktukais į kuriuos sudėjome +-4.5kg gintariukų.Paskirtis-masažinė gulint.Jausitės komfortiškai gulint ar sėdint ant įkaitusių gultų.Kaina 99 eur. GERO GINTARINIO GARO PIRTININKAI IR ENTUZIASTAI. Vilniuje atsiimti nemokamai galite arba siunčiame per paštomatus į kitus miestus.

Kontaktai

Vardas
Gintaras
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai