Piniginė "VALETAS V4" (natūrali oda)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Piniginė "VALETAS V4" (natūrali oda)

78 €
ID: 7714270
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Įsigykite ČIA: https://www.valetas.lt/product/valetas-v4/

Pavadinimas: “VALETAS V4”

Korpusas: Natūrali oda

Spalva: Juoda

Pristatymo laikas: iki 10 DARBO dienų

*Dėl galimų Jūsų kompiuterio ekrano raiškos nustatymų ar apšvietimo skirtumų, reali prekių spalva gali nežymiai skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Mechanizmas: aliuminis
Papildomi privalumai:

RFID apsauga (visos Jūsų kortelės, esančios piniginės metaliniam dėkle (jie piniginėje yra du), yra apsaugotos nuo bekontakčio jų nuskaitymo ir sąskaitoje esančių pinigų vagystės bet kokiais prietaisais, kuriuos naudoja vagišiai)
“VALETAS V4” modelio skyriai yra nepalyginamai didesni, nei visų kitų “VALETAS” piniginių. Piniginės skyriai leidžia sutalpinti daug monetų, banknotų ir netgi telefoną! Ji projektuota 2021 metais, remiantis “VALETAS” klientų atsiliepimais, pastabomis ir pageidavimais. Jei mėgstate nešiotis daugiau, nei korteles ir truputėlį grynųjų – ši piniginė yra būtent tai, ko Jums reikia.
Tipas: Horizontalus

Matmenys: ilgis: ~20,5 cm.; aukštis: ~11,5 cm.; storis: ~2,8 cm. Piniginės matmenys yra preliminarūs, tačiau pakankamai tikslūs. Galima iki 2 mm. paklaida, kadangi piniginės gaminamos rankomis.

“VALETAS V4” piniginės metaliniam dėkle telpa iki 7 kortelių (tokių dėklų piniginėje yra du, todėl viso juose telpa 14 kortelių), taip pat yra papildomas skyrius kortelėms arba vizitinėms kortelėms. Be kita ko, yra sandarus skyrius su užtrauktuku.

“VALETAS” piniginė yra unikali ir išskirtinė dėl unikalaus dizaino, kurį kūrėme patys, bei integruotų mechanizmų, kurie, vienu paprastu piršto judesiu, išstumia juose esančias korteles į išorę ir paskirsto jas taip, kad matytumėte norimą naudoti kortelę ir galėtumėte ją lengvai išimti. Piniginė tinka tiek kasdieniniam naudojimui, tiek keliaujant. Aukščiausios kokybės oda, kuri dengia piniginės korpusą, suteikia ypatingai malonų pojūtį naudojant šį produktą, o išvaizda subtiliai papildo įvairų aprangos stilių. “VALETAS” piniginės yra gaminamos tik Lietuvoje.

Informacija: 8-617-99774
Mus rasite: Kalniškės g. 5-R1, Alytus.

Pristatymo laikas: iki 10 DARBO dienų

Įsigykite ČIA: https://www.valetas.lt/product/valetas-v3/
Kitus mūsų produktus rasite ČIA: https://www.valetas.lt

Turite klausimų?
Tel.: 8-617-99774
Susisiekite per Facebook: www.facebook.com/valetas.lt

Instagram: @valetas.lt
YouTube: Valetas

Užsisakyk ir tavąjį “Valetą pradėsime gaminti tuojau pat!

#tikraoda #valetas #naturalioda #pagamintalietuvoje #rankudarbo #vyriskapinigine #vyriskospinigines #vyriškospiniginės #cardholder #korteliudeklas #korteline #mazapinigine #lietuviskapinigine #lietuviska #vyriskaodinepinigine #vyriškaodinėpiniginė #lietuviškasproduktas #lietuviuproduktas #korteliulaikiklis #korteliu #laikiklis #deklas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai