Pilvo riebalų mažinimo prietaisas Silk'n Lipo

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilvo riebalų mažinimo prietaisas Silk'n Lipo

399 €
ID: 7368525
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

Kovojate su nepageidaujamais riebalais, kurių nepavyksta atsikratyti mankšta ar dieta? Tai galima padaryti su „Silk‘n Lipo“! Ši namų naudojimui skirta priemonė sukurta pagal naujausias technologijas, leidžiančias neskausmingai sumažinti kūno riebalų kiekį be jokio nemalonaus šalutinio poveikio.

KODĖL VERTA RINKTIS „SILK‘N LIPO“?


Skirta tiksliniam riebalų mažinimui tose vietose, kurias mažiau veikia dieta ar mankšta

Rezultatai pasiekiami be būtinybės mankštintis ar laikytis dietos

Klinikiniais tyrimais patikrinta žemo intensyvumo lazerinė terapija (ŽILT)

Veiksminga raumenų elektrostimuliacija (RES)

Šalina riebalus riebalinėse ląstelėse

Stiprina raumenis ir gerina jų tonusą

Tinka naudoti pilvo, šonų, šlaunų, sėdmenų ir žastų srityse

Rezultatai pastebimi vos po kelių sesijų

Neskausmingas, saugus, neinvazinis metodas, nesukeliantis nemalonaus šalutinio poveikio

Lengvai naudojamas dėvimasis prietaisas


MEDICININIO RIEBALŲ SIURBIMO TRŪKUMAI

„Kaip man atsikratyti tų riebalų?“ – plastinės ir kosmetinės chirurgijos specialistai šį klausimą girdi dažniau nei bet kurį kitą. Riebalų siurbimas, krioterapija ir išmanusis riebalų siurbimas yra skausmingos intervencijos, kurių metu būtina vietinė arba bendroji nejautra, be to, esama tam tikrų papildomų grėsmių. Galite tikėtis mėlynių, kraujavimo, infekcijų, ir nervų pažeidimų. Tokios procedūros labai brangios, jų kaina (priklausomai nuo pačios intervencijos) gali siekti tūkstančius eurų. Bet yra ir kitas pasirinkimas!

NEPAGEIDAUJAMŲ RIEBALŲ ŠALINIMAS BE KOSMETINIŲ INTERVENCIJŲ

O jei būtų galima sumažinti sunkiai pašalinamų riebalų kiekį be medicininių intervencijų, skausmo ir kitokio šalutinio poveikio? Jei galėtumėte gydytis savarankiškai įperkamu, namų naudojimui pritaikytu prietaisu? Tai įmanoma padaryti su „Silk‘n Lipo“!

„SILK‘N LIPO“ – REVOLIUCINIS PRIETAISAS

„Silk‘n Lipo“ prietaisas sukurtas apjungiant dvi technologijas, skirtas tiksliniam riebalų šalinimui: ŽILT ir RES. Klinikiniais tyrimais patvirtinta, kad abi šios technologijos veiksmingos ir saugios naudoti. „Silk‘n Lipo“ sumažina sunkiai pašalinamų riebalų kiekį ir tuo pat metu treniruoja po jais esančius raumenis bei gerina jų tonusą. „Silk‘n Lipo“ galima naudoti ant pilvo, liemens, šlaunų, sėdmenų srityje ar ties žastais.

ŽEMO INTENSYVUMO LAZERINĖ TERAPIJA (ŽILT)

„Silk‘n Lipo“ žemo intensyvumo lazerinės terapijos (ŽILT) funkcija skleidžia tam tikro bangos ilgio lazerinę spinduliuotę. Nukreipus ją į adipocitines (riebalų) ląsteles, atveriamos riebalų ląstelių sienelės, todėl ląstelės „išsilieja“. Tam tikrą laiką pakartotinai taikant procedūrą, paveikiamos riebalų ląstelės. Gydomoje vietoje pašalinami riebalai, sumažėja jos apimtis. ŽILT nesukelia skausmo. Procedūra saugi, neinvazinė, neturi jokių neigiamų padarinių. Be to, ŽILT procedūrai nereikalinga nejautra – priešingai nei invazinių procedūrų, pvz., riebalų siurbimo, metu. ŽILT yra puikus, patikimas būdas sumažinti riebalų ląstelių dydį.

RAUMENŲ ELEKTROSTIMULIACIJA (RES)

Kad išgautos riebalų rūgštys greičiau pasišalintų iš Jūsų organizmo, „Silk‘n Lipo“ greta ŽILT dar naudojama raumenų elektrostimuliacija (RES). RES veikimo principas – ant odos klijuojamais elektrodais leidžiami elektriniai impulsai, užtikrinantys raumenų veiklą gydomoje vietoje. Raumenų veikla gerina jų tonusą ir skatina kraujo apytaką bei limfos sistemos aktyvumą. RES stimuliuoja organizmo atliekų, įskaitant ir riebalus, ištekėjusius iš atvertų riebalinių ląstelių, šalinimo procesus. Ši technologija patikrinta klinikiniais tyrimais ir suteikia gerus rezultatus.

ŽILT + RES = „SILK‘N LIPO“

Šios dvi technologijos puikiai viena kitą papildo: ŽILT užtikrina riebalų rūgščių ištekėjimą iš riebalinių ląstelių, o RES užtikrina, kad šios riebalų rūgštys būtų pašalintos iš organizmo. Procesui palengvinti rekomenduojame prieš ir po gydymo išgerti pakankamai vandens.

SILK‘N LIPO GYDYMAS


Nepamirškite įkrauti gydomųjų prietaisų prieš pradėdami „Silk‘n Lipo“ terapiją.

Sudrėkinkite padelius ir uždėkite juos ant kiekvieno gydomojo prietaiso.

Sujunkite gydomuosius prietaisus vieną su kitu ir su diržu, tada uždėkite ant srities, kurią pageidaujate gydyti. Įsitikinkite, kad gydomieji prietaisai gerai liečiasi prie Jūsų odos, ir kad diržas tvirtai užsegtas ant Jūsų kūno.

Spustelėkite įjungimo mygtuką – lazerio diodai ims šviesti (raudonai).

Nustatykite RES energijos lygį mygtukais „+“ ir „–“. Naudokite aukščiausią diskomforto nesukeliantį lygį.


Gydymo planas:


Kiekvieną dalį gydykite 15 minučių.

Naudokite norimoms gydyti kūno dalims iki trijų kartų per savaitę.

Dėmesio: „Silk‘n Lipo“ nederėtų naudoti ant tatuiruočių. Tamsus rašalas sugeria lazerių šviesą ir gali sukelti nudegimus.
 




 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai