Pilvo preso ratukas, treniruoklis (AB roller)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilvo preso ratukas, treniruoklis (AB roller)

23,9 €
ID: 7982641
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

AB ratas yra mažas įtaisas, kurio struktūra labai paprasta. Pilvo ratas yra patikimas prietaisas, skirtas ugdyti matomus pilvo raumenis, sumažinti riebalus aplink juosmenį ir pagerinti stuburo stabilizavimą.

Pilvo raumenims treniruoti skirtas ratas yra prietaisas, žinomas kitais pavadinimais, tokiais kaip: reabilitacinis ratas, AB ratas arba AB volelis. Tai nepastebimas prietaisas, kurio dėka paįvairinsite savo treniruotes ir pradėsite stimuliuoti raumenis dirbti dar labiau. Nors mankštos ratas iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti nepastebimas, šio prietaiso naudojimas treniruotės metu reikalauja kantrybės ir užsispyrimo, ypač pradžioje.

Treniruotės su priedu, kuris yra pilvo raumenų treniravimo ratas, pirmiausia yra veiksmingi. Taip yra todėl, kad atliekant šiuos pratimus suaktyvinami ne tik juosmens raumenys, bet ir pagrindiniai raumenys, įskaitant nugaros, pečių ir pilvo raumenis. Taisyklingai laikysenai palaikyti ir stuburui nuo perkrovos apsaugoti naudojami laikysenos arba gilieji raumenys.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai