Pilaitė Vilniaus m. sav. 4 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilaitė Vilniaus m. sav. 4 kambariai

125 000 €
ID: 6850545
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2001
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
90
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Ramioje, nuošalioje vietoje parduodamas nestandartinis butas Pilaitėje. Namas mūrinis, 2001 m. statybos. Tvarkinga, rakinama laiptinė. Namą prižiūri įsikūrusi bendrija.

Bendras buto plotas - 90 kv.m., didesnis nei įprastai buto aukštis suteikia butui erdvės pojūtį. Butas išdėstytas per 2 lygius. Pirmame aukšte - erdvi virtuvė (13,5kv.m), svetainė (22,2kv.m), kambarys (13,5kv.m), san.mazgas su dušo kabina, tamsus kambarys ir balkonas, antrame aukšte - miegamasis (12kv.m), darbo kambarys (3,4kv.m), drabužinė ir vonios kambarys (6,45kv.m) su įrengta vonia. Iš antro aukšto miegamojo yra išėjimas į terasą (6,5kv.m) iš kurios atsiveria graži panorama į Gėlužės ežerą.

Šildymas - centrinis-kolektorinis, reguliuojamas (mažos šildymo sąnaudos), įrengtas alternatyvus šildymas oras/oras, kuris atlieka ir kondicionavimo funkciją. Svetainėje yra židinys, kuris suteikia jaukumo šaltais žiemos vakarais. Vonios kambariuose įrengtos šildomos grindys.

Butas pilnai įrengtas, naudojant itin aukštos kokybės medžiagas ir pasitelkiant dizainerių konsultacijas: grindys - ąžuolo parketas ir plytelės, sienos - dažytos ir plytelės, butui išskirtinumo suteikia ir dekoratyviniai balkiai.

Butas parduodamas su visais baldais ir įmontuota buitine technika. Yra galimybė už papildomą kainą įsigyti požeminį, su įrengtais pakeliamais automatiniais vartais, garažą dviems automobiliams.

Butas idealiai tinka tiek vertinantiems ramybę, tiek auginantiems vaikus, nes visiškai greta viešojo transporto stotelės, ugdymo įstaigos, parduotuvės bei gydymo įstaigos ir mėgstantiems aktyvų poilsį - vos per keletą minučių pėsčiomis pasiekiami Gelužės bei Salotės ežerai.

Daugiau informacijos - telefonu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai