Pilaitė Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilaitė Vilniaus m. sav. 3 kambariai

100 000 €
ID: 6762148
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2006
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
65
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Parduodamas itin aukštos kokybės mūriniame name su šlaitiniu stogu per 2 aukštus įrengtas nestandartinis 3 kambarių (65kv.m, bet realiai yra virš 70kv.m nes dokumentuose skaičiuojamas plotas tik virš 1,60m. aukščio) butas Pilaitėje. Šiame name labai gera šilumos varža bei garso izoliacija. Butui priklauso erdvus ir sausas rūsys bei įstiklinta lodžija iš kurios atsiveria Pilaitės panorama. Name įrengtos itin erdvios, kodine spyna rakinamos laiptinės, kurias atsakingai prižiūri įsikūrusi bendrija. Aplink namą yra labai daug erdvės todėl visada rasite vietos savo automobiliui.

Butas yra labai racionaliai išplanuotas: pirmame aukšte yra virtuvė sujungta su svetaine, antrame aukšte - 2 izoliuoti kambariai ir vonios patalpa. Visame bute yra įrengti Velux firmos stoglangiai, buto langai orientuoti pietvakarių kryptimi, todėl butas labai šviesus, šiltas ir jaukus. Butas įrengtas naudojant itin aukštos kokybės medžiagas: grindys - ąžuolo parketas ir plytelės, sienos dažytos ir dekoruotos tapetais, o vonios kambaryje plytelės. Bute įrengta signalizacija ir papildomas elektrinis grindinis šildymas virtuvės, vonios ir koridoriaus zonose, kas užtikrins komfortą rudenį dar neprasidėjus centralizuotam šildymo sezonui. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika, todėl galėtumėte įsikelti iškart be jokių papildomų rūpesčių.

Namas yra strategiškai geroje vietoje: visiškai greta yra vaikų darželiai, mokyklos, prekybos centrai, gydymo įstaigos, miškas su įrengtomis vaikų žaidimo aikštelėmis ir ežeras su įrengtu miesto paplūdimiu. Todėl ideali vieta auginantiems vaikus.

Puikus susisiekimas su bet kuria miesto dalimi naujuoju Vilniaus miesto aplinkeliu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai