Pilaitė Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilaitė Vilniaus m. sav. 3 kambariai

118 000 €
ID: 6639697
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2005
Aukštų skaičius
9
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
77
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Monolitinis

Skelbimo aprašas

Parduodamas 3kamb., labai racionaliai išplanuotas butas Pilaitėje Gilužio gatvėje: erdvi virtuvė (13,4kv.m) yra dalinai sujungta su svetaine, kuri yra apie 20kv.m ploto su panoraminiais langais pro kuriuos atsiveria graži panorama. Papildomai erdvės šiam butui suteikia erdvi (5,5kv.m) įstiklinta lodžija. Be to yra dar 2 izoliuoti kambariai (13,5kv.m ir 12,5kv.m). Erdvės išplanuotos taip, kad nesunkiai galima įrengti 3 izoliuotus kambarius. Bute yra įrengta drabužinė, WC ir vonia yra atskirai, Koridoriuje, vonioje ir virtuvėje papildomai yra įrengtas elektrinis grindinis šildymas, kurį galite naudoti nepriklausomai nuo šildymo sezono.

Butas labai ekonomiškas (vidutinės šildymo išlaidos - 30eurų/mėn.). Kiemo teritorija yra uždara, joje yra šiam butui priklausančios 2 parkavimo vietos, kurios jau yra įskaičiuotos į buto kainą. Kiemo teritorija, vaikų žaidimo aikštelė ir laiptinė yra filmuojamos vaizdo kameromis.

Visiškai netoliese yra mokyklos, darželiai, prekybos centrai. Vos kelios minutės pėsčiomis iki Gilužio ežero ar miško, kuriame yra įrengtos vaikų žaidimo aikštelės. Todėl tobula vieta auginantiems vaikus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai