Pilaitė Vilniaus m. sav. 2 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilaitė Vilniaus m. sav. 2 kambariai

74 900 €
ID: 6817738
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
1998
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
50
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Blokinis

Skelbimo aprašas

Pajautos gatvėje, Pilaitėje parduodamas kokybiškai suremontuotas 2 kambarių butas. Tvarkinga, kodine spyna rakinama laiptinė, įėjimo į butą durys - šarvo tipo. Prieš kelis metus suremontuotas namo stogas. Greta namo erdvi automobilių parkavimo aikštelė, todėl visada rasite vietos savo automobiliui. Apšiltintas, suremontuotas ir įstiklintas balkonas. Buto langai orientuoti pietų kryptimi į vidinį kiemą, taip pat butui priklauso ir 5,5kv.m rūsys.

Neseniai bute atliktas kapitalinis remontas: pakeista elektros instaliacija, vamzdynai, radiatoriai, įrengtas grindinis šildymas vonioje ir tualete. Įrengta daugiafunkcinė oro valymo sistema. Buto remontui naudotos itin aukštos kokybės medžiagos.

Racionalus buto išplanavimas: virtuvė, 2 izoliuoti kambariai, vonios kambarys ir WC atskiri. Butas parduodamas su visais jame esančiais kokybiškais baldais ir buitine technika.

Namas, kuriame yra šis butas, strategiškai geroje vietoje greta mokyklų, prekybos centrų, darželių, gydymo įstaigų. Netoliese esantis naujasis Vilniaus miesto aplinkelis suteikia galimybę nesunkiai susisiekti su bet kuria miesto dalimi.

Daugiau informacijos telefonu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai