Pilaitė Vilniaus m. sav. 1 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pilaitė Vilniaus m. sav. 1 kambariai

74 900 €
ID: 6752973
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2004
Aukštų skaičius
6
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
40
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Aukštos kokybės mūriniame name Pilaitėje parduodamas 1 kambario butas. Namas pasižymi itin aukšta šilumos varža, be to kiekviename bute yra įrengtas centrinis kolektorinis šildymas su individualia apskaita, todėl šildymo kaštai yra tikrai maži. Name įrengtos erdvios, kodine spyna rakinamos laiptinės, kurias rūpestingai prižiūri įsikūrusi bendrija. Namas yra strategiškai geroje vietoje atokiau nuo judrių gatvių tačiau visiškai greta mokyklų, darželių, prekybos centrų bei gydymo įstaigų. Visiškai netoliese yra miškas su įrengtomis vaikų žaidimo aikštelėmis bei ežeras su įrengtu ir prižiūrimu paplūdimiu.

Butas labai racionaliai išplanuotas: erdvi virtuvė (14 kv.m), pilnai izoliuotas kambarys 16,6kv.m. ir san mazgas apie 5,5kv.m. Buto išplanavimas yra toks, kad nesunkiai galėtumėte įsirengti dviejų kambarių butą su bendra virtuve ir svetaine. Butui priklauso 3,5kv.m įstiklinta lodžija bei sausas ir erdvus rūsys. Visi buto langai orientuoti į pietus.

Greta namo yra daug erdvės todėl visada rasite vietos savo automobiliui. Taip pat nepamiršti ir mažieji šio namo gyventojai - jiems yra įrengta ir prižiūrima puiki vaikų žaidimo aikštelė.

Daugiau informacijos telefonu. Jeigu jums įdomus šis pasiūlymas, tačiau neramina kaina, ateikite, pasižiūrėkite ir suderinsime jums priimtiną kainą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai