Pi Network

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pi Network

Sutartinė
ID: 7683733
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Jeigu turi telefoną - turėsi ir pinigų. Įdarbink savo telefoną jau dabar. Tai pirmoji kripto valiuta kurią galima kasti TELEFONU!

Taigi pradėk kasti kripto valiutą be jokių pradinių investicijų.Tau tereikia parsisiųsti app į savo telefoną iš Google Play ar Apple Store. Beje, programos yra nemokamos.

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault
Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/pi-network/id1445472541

Panaudok pakvietimo kodą "tomasavage" po programėlės įrašymo, gauk 1 Pi dovanų ir pradėk kasti savo Pi.

Tau tereikės įjungti programėlę kartą per 24h ir paspausti kasimo mygtuką (žaibuką). Taip užtikrinama, kad nebūtų sukčiaujama su pagalbinėmis programomis. Pi Network programėlė neeikvoja papildomai tavo telefono baterijos. Internetas taip pat neturi būti įjungtas visą laiką, nes programėlė kasa kripto valiutą net ir ne įjungus interneto telefone.

Liepos 8 dieną buvo 6 milojinai kasėjų, o iki Rugpjūčio 7 dienos jau padidėjo iki 7 milijonų!
Rugpjūčio 10 dieną mūsų jau 8 milijonai!
Spalio 4 dieną prie projekto prisijungė net 9 milijonai žmonių! Kas mėnėsi prie šio projekto prisijungia po1 milijoną naujų žmonių iš viso pasaulio. Tai iš ties įspūdingi skaičiai.
Gruodžio 5 dieną paiekėmė 10 milijonų! Tai yra tikrai didėlis pasiekimas, bet čia yra ir blogoji medalio pusė, kadangi Core Team komanda žadėjo sustabdyti kasimą naujokams! Tačiau kūrėjų komandą pranešė, kad padarys sprendimą artimiausiomis dienomis, o iki tol visi užsiregistravę galės ir toliau kasti. Todėl visi kas nori ateityje užsidirbti nedelskite, čia gali būti jūsų paskutinės dienos bei šansas kai galite tai padaryti.

Paskubėk prisijungti prie mūsų, nes, laikui bėgant ir daugėjant naujų kasėjų, kasimo greitis sumažės, kaip matosi 3 nuotraukoje, todėl nesnausk, dar liko du mėnėsiai iki kol sumažės kasimo greitis :)

Kiek prikasi kripto valiutos priklauso tik nuo tavęs. Tik įsirašius programėlę tavo kasimo greitis bus 0,25/h
pakvietus 3 draugus ar šeimos narius, jau su savo pakvietimo kodu tavo greitis padidės iki 0,45/h vėliau už kiekvieną pakviestą naują narį tavo kasimo greitis padidės 0,9/h. Taigi viskas priklauso tik nuo tavęs!

Dabar projektas yra 2 stadijoje iš 3. 3 etapo pradžia numatoma 2021 03. Tada Pi žengs į pasaulines biržas. Numatoma Pi Network vertė 1-5 €, tikroji Pi kaina bus žinoma kai atsiras biržose, todėl čia tik prognozės.

Pražiopsojai bitcointo eros pradžią? Nepražiopsok Pi Network pradžios ! :) Taigi, kodėl neskyrus pusės 1 minutės savo laiko kasdien ir neužsidirbus pinigų?

Jeigu kas nors bus neaišku ar kils bet kokių klausimų, programėlėje yra forumas lietuvių kalba, kurio nariai visada tau pagelbės ir patars.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai