Pi network

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pi network

Sutartinė
ID: 7458957
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 108

Skelbimo aprašas

Kas yra Pi?

Pi yra nauja kriptovaliuta, skirta kasdieniems žmonėms ir kurią galite „iškasti“ ( uždirbti) iš savo telefono. Pi jau turi virš 5.000.0000 vartoju ir šis skaičius labai greitai auga. Kai kurie prognuozuoja bitcoin scenariju.

Pi Network projektas, turi 3 etapus, 1 etapas - užbaigtas, 2 etapas - šiuo metu. Kai Pi būs 3 etape, tuomet jau Pi valiuta turės vertę - bus galimybė išsikeisti į pinigus, į bet kurią kitą valiutą, taip pat mainytis į prekes / paslaugas tarppusavyje.

Šiandien Pi verte – panaši kaip ir Bitcoin buvo 2008 m. kai atsirado. Tačiau Vertės galime tikėtis pasiekus 3 etapa, kai viskas pereis į blockchain, į Mainnet.

Pi nedaro įtakos jūsų telefono našumui, neikvoja akumuliatoriaus nenaudoja tinklo duomenų. Neprašo suteikti jokių prieigų telefone, kaip kad prašo Facebook ar kitos programėlės. Viskas ko reikia tai kas 24h atidaryt programele ir paspaust kasimo mygtuka, taip pat nepamirškite kviesti prie Jūsų prisijungti šeimos narius, gerus draugus, kitus patikimus žmones, tie žmonės, kurie prisijungs prie jūsų, padidins jūsų kasimo greitį. Kuris vis leteja.

Pi galite atsisiusti https://minepi.com/Bajeristas
Arba https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault

Per referala registruojantis dideja ir jums ir man kasimo greitis todel nepamirškite nurodyti kad jus pakviete Bajeristas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai