Pi kriptovaliutos kasimas, verslas telefone, rigas mainingas, pajamos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pi kriptovaliutos kasimas, verslas telefone, rigas mainingas, pajamos

Sutartinė
ID: 7693652
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 184

Skelbimo aprašas

Jeigu turi telefoną - turėsi ir pinigų. Įdarbink savo telefoną jau dabar. Tai pirmoji kripto valiuta kurią galima kasti TELEFONU!

Kas yra Pi Network? Tai unikali kriptovaliuta, prieinama visiems žmonėms, turintiems telefoną. Paprasčiau būti negali, užtenka atsisiųsti programėlę iš Apple Store arba Google Play.

Ši programėlė susikūrta prieš metus, tačiau greitai išplito po pasaulį, ir neatrodo, kad žada sustoti. Ją sukūrė trys Stanfordo absolventai (Dr. Nicolas Kokkalis, Dr. Chengdiao Fan ir McPhillip). Jų tikslas buvo sukurti kriptovaliutą, kuri nenaudotų daug išteklių, būtų paprasta ir preinama visiems, nes dabartinis kriptovaliutos kasimas yra sunkus ir rizikingas.

Taigi šiuo metu programėlė jau turi virš 13 milijono vartotojų.Tiesa, šiuo metu ši valiuta yra beveik bevertė (Bitcoin juk irgi kažkada buvo bevertė), bet esant tokiam programėlės populiarumui, galima neabejoti kad išeis kažkas gero.

Visas darbas, kurį turite daryti – būti aktyvūs, t.y. kas 24h įjungti programėlę, ir paspausti ikoną, kuri patvirtina jūsų aktyvumą.

Mano mainingo greitis yra apie 4 PI per valandą, kadangi turiu pakvietęs žmonių per savo nuorodą. Taigi kuo daugiau žmonių pakviesite, tuo mining greitis bus didesnis.Jei ateityje PI bus vertas 1 Eur tai jau bus labai labai geros pasyvios pajamos su mažai įdėtų pastangų. Siūlau pamėgint ir prisijungti ir taip pat kviesti kitus - kai bus monetos listingas biržoje, bus neblogas uždarbis. Kriptovaliutos Pi nuoroda: https://minepi.com/GoldDiga69

Įveskite GoldDiga69 į invitation code (kas jus pakvietė) tai yra būtinas žingnis, be pakvietimo negalėsite atsisiųsti programėlės.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai