Petrašiūnai, Marių g. Plotas 36.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Petrašiūnai, Marių g. Plotas 36.0 a.

250 000 €
ID: 6678094
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Petrašiūnai
Plotas (a.)
36.00

Skelbimo aprašas

Sklypas – projektas „Marių kalno šeimininkai“
Kodėl „Marių kalno šeimininkai“? Todėl, kad šis sklypas ribojasi tik su natūralia Kauno Marių pakrantės gamta. Jūs neturėsite šalia kaimynų, o rytinę kavą gersite grožėdamiesi nuostabiu vaizdu.
Tai unikalus, fantastiškas ir Išskirtinis žemės sklypas su pastatais ir statybos leidimu. Šis sklypas unikalus ne tik gamtos ramybe, bet nepaliks abejingų ir vandens sporto mėgėjų, kadangi būtent šis sklypas randasi šalia vandens Skuterių įlankos. Tačiau, ne tik vandens sporto mėgėjai atras šio sklypo privalumus, bet ir mėgstantys žvejoti, nes juk Kauno Mariose sutinkama nemažai žuvų rūšių. Tai unikalus gamtos kampelis, kuris randasi Kauno mieste (iki miesto centro tik 11 km)!
Apie sklypą:
Vieta – Kauno miestas, Kauno Marių pakrantė, Kauno Marių regioninio parko zona. Jis iš vienos pusės ribojasi su Kauno Mariomis ir nedideliu ąžuolynu, iš kairės ir dešinės kalvos šlaitai apaugę mišku, apačioje teka upeliai. Kiemo, bei kairėje pusėje ant sklypo ribos suformuotas 2 m. pylimas, yra atvežta, bei paruošta akmens medžiaga (Bruko) grindinio įrengimui.
Kaimynystė – 0;
Sklypo plotas – 36 arai ( du sklypai 20 ir 16 arų);
Apribojimai – nėra;
Leidimai – yra, 2010 metais išduotas statybos leidimas 305 kv.m. ploto, 2 aukštų pastatui statyti. Plius 150 kv.m. ploto ūkiniam/garažui/butui.
Ši vietovė nėra pravažiuojama kitų eismo dalyvių.

Tai unikalus sklypas – unikaliems projektams. Tai gali būti Jūsų namai, Jūsų investicija nedideliam gyvenamųjų namų kvartalui statyti, o gal net viešbučiui?
Susisiekite su manimi telefonu +370 645 08900 dėl papildomos informacijos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai