Personalo valdymo kursai: nuo strategijos iki sėkmės nuo 10.02

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Personalo valdymo kursai: nuo strategijos iki sėkmės nuo 10.02

330 €
ID: 6010043
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Skelbimo aprašas

Kursų pradžia: nuo 2017-10-02
Miestas: Vilnius. Vieta: EDU GARDEN.

Papildoma nuolaida registruojantis internetu! Nuolaida 1-am dalyviui 3 %, 2-iem dalyviams – 5 %, 3-ims ir daugiau dalyvių – 7 %!

Septynių sesijų (po 4 akad. val. trukmės) tęstiniai mokymai-konsultacijos skirti nedidelių organizacijų vadovams ir personalo specialistams, personalo vadovams, taip pat didelių įmonių padalinių vadovams, kurie yra atsakingi už samdomų žmonių darbo rezultatus, sėkmę organizacijoje ir siekia užtikrinti veiksmingą žmogaus „gyvenimo organizacijoje“ ciklą: nuo atrankos ir įdarbinimo, adaptacijos, vertinimo iki atsisveikinimo su organizacija, įvykdžius keltus tikslus.

Praktiškai, t. y. pateikdami atvejų analizę, konkrečią dalomąją medžiagą ir aktyvias užduotis, ugdome šias personalo valdymo kompetencijas:

Temos:

1. Personalo valdymas šiuolaikinės rinkos sąlygomis, personalo strategija ir politika
2. Personalo paieška ir atranka
Profesionalių darbuotojų paieškos ir atrankos proceso kontrolės ciklas: 11 žingsnių, kad turėtume tai, ko ieškome; kaip išvengti atrankos klaidų?
3. Viskas apie „galvų medžioklę“: 11 žingsnių, jei nusprendėte tai padaryti patys
4. Naujo darbuotojo įvedimas ir palaikymas
5. Asmeninio vystymo (vertinimo) pokalbis: kaip išvengti klaidų
6. Darbuotojų atleidimo proceso valdymas ir atsisveikinimas: psichologiniai atleidimo pokalbio ir darbo su likusiais darbuotojais aspektai
7. Kaip „sulaikyti“ gerą darbuotoją? Pokalbis: psichologinis kontraktas ir tikslų nustatymo praktika

Papildoma informacija:

Užsiėmimai vyks pirmadieniais ir trečiadieniais – spalio 2 d., 4 d., 9 d., 11 d., 16 d., 18 d., 23 d. po 4 ak. val. per dieną + 1 ak. val. po paskaitos bus skiriama asmeninėms konsultacijoms.
Kursų pradžia – 16.30 val., pabaiga – 19.45 val. (užsiėmimo pabaiga, jei dalyvaujate konsultacijose – 20.30 val.).

Kursuose galima dalyvauti ir nuotoliniu būdu, prisijungiant prie tiesioginių vaizdo kursų: klausytojams niekur nereikia vykti, užtenka turėti kompiuterį, internetinę vaizdo kamerą ir internetą. Tam tikrą valandą visi užregistruoti vartotojai gali per specialiai sukurtą nuorodą realiuoju laiku matyti ir girdėti lektorių. Išsamiau: Personalo valdymo kursai: nuo strategijos iki sėkmės (tiesioginiai vaizdo kursai).

NUOLAIDOS!*



Iš įmonės siunčiant daugiau nei vieną darbuotoją, taikoma 5% nuolaida bendrai sąskaitai.
Visiems, suskubusiems užsiregistruoti likus trims savaitėms iki kursų pradžios, taikoma 30 Eur nuolaida.

*Nuolaidos nesumuojamos

Kiekvienas dalyvis gauna:

• išsamią mokomąją medžiagą;
• 40 Eur vertės kuponą, suteikiantį galimybę apsilankyti bet kuriame UAB „Mokesčių srautas“ seminare (pasiūlymas galioja 12 mėnesių nuo kursų baigimo);
• kursų baigimo pažymėjimą.

Sertifikacija:

UAB „Mokesčių srautas“ įtraukta į valstybės tarnautojų kvalifikacijos tobulinimo įstaigų sąrašą Valstybės tarnybos departamento direktoriaus 2013 m. sausio 2 d. įsakymu Nr. 27V-2 „Dėl valstybės tarnautojų kvalifikacijos tobulinimo įstaigų sąrašo tvirtinimo“ (Žin., 2013, Nr. 2-82).

UAB „Mokesčių srautas“ yra įrašytas į oficialius patvirtintų tiekėjų sąrašus.

UAB „Mokesčių srautas“ yra įtraukta į Profesinio mokymo teikėjų, kurie teikia profesinio mokymo paslaugas bedarbiams ir įspėtiems apie atleidimą iš darbo darbuotojams, oficialų sąrašą, patvirtintą Lietuvos darbo biržos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2012 m. vasario 22 d. įsakymu Nr. V-96.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai