Perkamiausi šiltnamiai...

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Perkamiausi šiltnamiai...

Sutartinė
ID: 5810580
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 409

Skelbimo aprašas

Pgiau nebuna AKCIJA.
Pasiūlysim garantuotai žemiausią kainą Lietuvoje . Rasite pigiau . Mes pasiūlysim dar pigiau .

Siūlome įsigyti šiltnamius palankiausiomis kainomis. Įsigyta produkcija gali būti pristatoma visiškai nemokamai, todėl jums patiems nereikės rūpintis šiltnamio transportavimu. Neretai yra ieškoma, kur gali būti parduodama tokia produkcija palankiausiomis kainomis. Susisiekę su mūsų konsultantais visada galite tikėtis, kad jums bus pasiūlytas šiltnamis palankiausia kaina, ir netrukus galėsite įsigyti norimą prekę. Taupykite savo laiką ir pinigus – susisiekite nurodytais kontaktais, ir jums tikrai bus pasiūlytas tinkamiausias sprendimas.
Dėmesio užsiimame ir šiltnamių gamyba bei montavimu!

Šiuo metu populiariausia prekė šiltnamis"AGRO PLIUS" (Naujiena)
Vertinantiems kokybę!
Aprašymas:
Šiltnamis "AGRO "sukurtas, kaip ekonomiškas ir už prieinamą kainą kiekvienam sodininkui.Patogus ir praktiškas šiltnamis . “AGRO “šiltnami renkasi žmonės, kuriems svarbi kokybė ir geras užaugintas derlius. Pagrindinis paketas: dvi fortkės ir durys abiejose pusėse. Tvirtinamas specialiais T formos keturkampiais vamzdžiais į gruntą,todėl nereikalingas pamatas.Šiltnamis ilginasi kas 2 metrus 4,6,8,10 ir....
Maksimaliam tvirtumui pasiekti , gaminiui naudojami aukštos kokybės, plieniniai, cinkuoti ,kvadratiniai vamzdžiai 20×20 mm atstumas tarp arku 67cm . Lankai yra išlenkti iš vientiso metalo,todėl yra ypač tvirti.Šiltnamis skiriasi nuo kitų yra tvirtesni ir lengviau surenkami. Šiltnamio surinkimui, nereikia nei specialių įgūdžiu, nei daug laiko .( Dėmesio šiltnamio transportavimui reikalingas krovininis transportas !!!)
Privalumas mūsų produkcijos yra lengvas montavimas. Jums nereikia mokėti už montavimo darbus - surinkti šiltnamį yra lengva užtrunkama apie 3-4 valandas.

Pristatymas į visus Lietuvos miestus.
WWW.SILTNAMIUISPARDUOTUVE.LT
Turite klausimų?Susisiekite su mumis tel: 860456422; 860456411

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai