Penio mova su sėklidžių žiedu ir vibruojantis žiedas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Penio mova su sėklidžių žiedu ir vibruojantis žiedas

20 €
ID: 6894933
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 75

Skelbimo aprašas

Naujas nenaudotas:Siuntimas į bet kurį Lietuvos miestą nemokamai.
Pasirinkite žemiau kaip norite apmokėti už preke grynais ar pervedimu, visos siuntos siunčiamos registruotu būdu su siuntos sekimo numeriu.
1)Siuntimas išperkamuoju būdu, susimokėjus grynais atsiėmus preke Lietuvos pašte. Siuntimas nuo antradienio iki šeštadienio, darbo laikas nuo 8 iki 13 val., pristatymas per 2-3 darbo dienas
2)Bankiniu pervedimu siuntimas registruotu būdu per LP Express, Omniva paštomatus,nes ten grynųjų jie nepriima. Siuntimas ir darbo laikas visa para, pristatymas per 2 darbo dienas
Skambinkite +37067296160 ar rašykite SMS. Kai neatsiliepsiu rašykite sms ir kokiu klausimu, kai galėsiu atrašysiu jums. Kai parduosiu skelbimą ištrinsiu.

Tinka vyrams, Super tampri, tamsios spalvos, skaidri penio mova su elastišku sėklidžių žiedu kad nenusmuktu, ryškiu venų raštu ir masyvia galvute penio mova ir vibruojančiu varpos žiedu, . Bendras ilgis 17cm išsitempia iki 25cm. Movos skersmuo 3,2cm ,ištempus iki 5cm, o sėklidžių žiedo 3cm-5cm. galima naudoti kaip ir daugkartini prezervatyvą nes turi kur spermai subėgti ,taip pat prailgina lytinį akta, ne taip greitai baigi. Galima naudoti ir lubrikantus . Pagaminta iš neturinčio ftalatų termoplastinio elastomero.
Spalvos: juoda ir rožinis
Lankstumas: puikus
Medžiaga: TPE
Gamintojas: Erosky

Pakuotės turinys
1.Penio mova
2.Vibruojantis žiedas su baterijomis

Čia rasite daugiau mano prekių
https://www.skelbimai.lt/paieska?q=%2B37067296160

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai