penio didinimo kremas 100% veikia

penio didinimo kremas 100% veikia

55 €
ID: 8024586
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 115
penio didinimo kremas 100% veikia
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

ORIGINALUS KREMAS XBS TIK PAS MUS!
Orginalus kremas turi specialius žymėjimus su originalumo ženklu(su spec. gamintojo lipdukais),neapsigaukite, yra nesažiningų pardavėjų, kurie prekiauja XBS kremų padirbiniais, kurie nėra veiksmingi!
XBS kremas yra sukurtas pagal naujausią formulę, kuri skatina raumens ląstelių plėtimąsi, augimą, greitesnę kraujo cirkuliaciją . Taip penis auga, ilgėja, storėja, tampa stangrus, ypač kietas erekcijos metu, prailgina susilaikymą lytinio akto metu, taip galėsite ilgiau mylėtis nei įprastai. Kremas yra saugus naudoti įvairaus amžiaus vyrams. Vyresnio amžiaus vyrams padeda sumažinti prostatos atsiradimo riziką. Reguliariai naudojant penis gali paaugti net iki 5cm ir sustorėti iki 45%. Pirmieji penio teigiami pokyčio rezultatai pasirodo po savaitės ar net anksčiau, priklausomai nuo penio reakcijos su kremu. Kremas yra malonus kvapo.
Produkto sudėtyje yra antibakterinių medžiagų, eterinių aliejų, kurie padidina varpos odos elastingumą, o tai leidžia lengviau augti ir plėstis raumenų ląstelėms. Kremas taip pat turi hialurono rugšties, kuri penį padaro stangrų. XBS kremo sudėtyje yra ypač aktyvių rūgščių, kurios padeda greitai didinti penio raumenų audinius ir skatina skysčių bei kraujo pritekėjimą bei užlaikymą į varpos kaverninį kūną. Taip pat kreme yra įvairių mineralų, kurie yra gyvybiškai svarbūs vyrų sveikatai.
Buvo atliekami įvairūs medicininiai tyrimai kol buvo atrasta šio kremo formulė. Daugybė vyrų iš viso pasaulio naudojo XBS kremą ir patvirtino preparato efektyvumą palikdami puikius atsiliepimus. Tyrimuose kremą naudojo įvairaus amžiaus vyrai ir buvo nustayta, kad penio augimui amžius nėra svarbus.
Naudojant XBS kremą atsiras pajėgumas, didesnė aistra, pasitikėjimas savimi lytinio akto metu, nereikės raudonuoti prieš moterį, kad jums ir vėl nepavyko! Nuostabūs jautresni orgazmai, didesnė energija varpoje. Jūsų lytinis gyvenimas taps 100% efektyvus vientik šio kremo pagalba.
Norint pasiekti didžiausią kremo efektyvumą, reikėtų naudoti apie 4- 5 tūbeles.

XBS Black kremas (ORIGINALAS) - 55eur
XBS Red kremas (ORIGINALAS) - 65eur

SIUNČIU VISOJE LIETUVOJE IR Į UŽSIENĮ +siuntimo išlaidos.

Kontaktai

Vardas
Kaunas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai