Pėdų šveitiklis kreminis Bielenda Foot Program

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pėdų šveitiklis kreminis Bielenda Foot Program

13,5 €
ID: 8046507
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

BIELENDA FOOT PROGRAM kreminis šveitiklis pėdoms, 500ml

Priemonė skirta visų tipų odai. Priemonės pagrindas - pemzos pudra, kuri švelniai, bet efektyviai pašalina suragėjusį sluoksnį, mažina odos lupimąsi ir daro ją lygią. Migdolų aliejaus dėka šveitiklio veikimas yra maksimaliai švelnus, kadangi produktas pasižymi intensyviomis drėkinančiomis, maitinančiomis, raminančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Panaudojus šią priemonę pėdos tampa lygios ir aksominės, malonios liesti. Priemonė puikiai paruošia pėdų odą pedikiūro procedūrai.

POVEIKIS: pašalina suragėjusį pėdų epidermį, mažina odos lupimąsi, minkština, drėkina, ramina, lygina ir valo pėdų odą, gerina mikrocirkuliaciją.

PASKIRTIS: pašalinti suragėjusį pėdų epidermį, valyti ir lyginti pėdų odą ir paruošti pėdą sekantiems pedikiūro etapams

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomąsias rankas, įvairių rūšių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai