Pėdų gelis minkštinantis Tecniwork

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pėdų gelis minkštinantis Tecniwork

19,8 €
ID: 8062798
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

TECNIWORK CALLUSMED FORTE minkštinantis pėdų gelis, 250ml

Italijoje pagamintas produktas sujungiantis tradicijas, profesionalumą, aukštą kokybę ir nuolatinius tyrimus tam, kad pasiūlytų savo klientams inovatyvius, saugius ir efektyvius sprendimus bei profesionalius produktus!

Pėdų gelis skirtas ypač greitai suminkštinti ir pašalinti tiek itin stiprius kulnų, pėdų suragėjimus, tiek paruošti pėdą sekantiems pedikiūro etapams. Salicilo, migdolų ir glikolio rūgšties dėka gelis gali pašalinti ne tik suragėjusią odą, bet ir įsisenėjusias nuospaudas ir ypač sudėtingus suragėjimus, o mėtų, rozmarinų, citrinų ir arbatmedžio aliejaus ekstraktai pasižymi stipriu dezinfekuojančiu ir gaivinančiu poveikiu.

AKTYVIOSIOS MEDŽIAGOS:

Dėl didelio salicilo rūgšties (1,8%), migdolų rūgšties ir glikolio rūgšties kiekio gelis pasižymi stipriomis šveičiamomis, minkštinančiomis ir atstatančiomis pėdų odą savybėmis.
Arbatmedžio eterinis aliejus - galingas natūralus dezinfekantas, padeda pašalinti nuospaudas ir dezinfekuoja odą bei nagus.
Mėtų, citrinų ir rozmarinų eteriniai aliejai - pasižymi dezinfekuojančiu ir gaivinančiu poveikiu.
Alavijų ekstraktas - drėkina ir ramina.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai