Paveikslų graviravimas ant MDF.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Paveikslų graviravimas ant MDF.

Sutartinė
ID: 5659925
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 178

Skelbimo aprašas

Gaminame įvairius paveikslus pagal foto. Užtenka aukštesnės raiškos nuotraukos pagal kurią galėsime pagaminti linijinį arba taškelinį graviravimą ar net giluminį 3D paveikslą! Taip pat gaminame spalvotus paveikslus ant faneros. Tai puiki unikali dovana, kuria galėsite nustebinti savo artimą žmogų. Taip pat frezuojame įvairius interjero elementus ir dekorus.

tel. +370 68 313 709
el.paštas: [email protected]
UAB "Fanerus"
Laisves pr. 60, Vilnius
LT-05120, Lietuva
http://www.fanerus.lt














UAB „Fanerus”, teikia 2d ir 3d frezavimo, graviravimo ir apdirbimo paslaugas.
Gaminame išskirtinius vienetinius baldus, kuriuos galima pagražinti įvairia ornamentika, baldus nuo idėjos iki jos įgyvendinimo, įvairius interjero elementus, tvoreles, pertvaras, širmas, išskirtinius originalius durelių fasadus ir daug ką kitką kas jums šaus į galvą!
Frezavimas, graviravimas ir medžiagų apdirbimas – tai technologijos taikomos įvairiose pramonės šakose tokiose kaip reklamos gamybos įmonėse, baldų pramonėje ir t.t.. Mes dirbame su visomis plokštinėmis medžiagomis, kurių maksimalūs matmenys yra 3000x2070mm: LMDP, MDF, DSP, Fanera, Medžio masyvas, Organinis stiklas, PVC, PET, Polistirolis, Polipropilenas ir kitos medžiagos. Medžiagos yra apdirbamos su moderniu CNC centru.

CNC frezavimas Vilniuje (kreivalinijinis pjovimas), 2D ir 3D graviravimas, 3D maketų gamyba, minkštųjų pakuočių gamyba, širmų ir kitų ažūrų gamyba (dekoratyvinių sienelių, radiatorių uždengimų, pertvarų, turėklų užpildų ir kitų kiauryminių plokščių frezavimo paslaugos.), filinginių fasadų gamyba ir kitos paslaugos tiek aprėpiančios CNC frezavimą, tiek ir už jo ribų.
Didelės modernios CNC staklės, kur be problemų telpa net patys didžiausi vientisi medžiagų lapai (3000x2070 mm).
Frezuojame įvairias plokštines medžiagas (fanerą, MDF, MDP, LMDP ir kt.), medieną, plastikus (org. stiklas, PE ir kiti techniniai plastikai), PVC, aliuminio kompozitą, aukšto slėgio laminatą HPL, putplastį, stratocell pakuočių medžiagą ir daugelį kitų medžiagų.
Galime frezuoti tiek iš Jūsų, tiek iš savo medžiagos. Pagamintus gaminius galime pristatyti visoje Lietuvoje!

CNC frezavimas Vilnius kaina

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai