Patalpos Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Patalpos Kaunas Žaliakalnis Utenos g.

499 €
ID: 7297445
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
61.00
Kambarių sk.
2
Patalpų paskirtis
Administracinės, biuro

Skelbimo aprašas

PATALPOS. Labai geroje matomoje ir pravažiuojamoje vietoje, 1 aukšte šiuolaikiškai įrengtos administracinės patalpos. Bendras plotas 61 kv.m. 2 patalpos (galimas mažesnis plotas). Virtuvėlė 5 kv.m., WC. Įėjimas į patalpas iš gatvės pusės. Plastikiniai langai į gatvės pusę, apsauginės lauko žaliuzės. Patalpos ekonomiškos ir šiltos, šildomos autonomiškai dujomis, nedidelės eksplotacinės išlaidos. Šviesolaidinis internetas, telefono linija, signalizacija. Viduje ir išorėje stebėjimo kameros. Išnuomojama nedidelei įmonei dalis patalpų bendrose patalpose su baldais.

PASTATAS. Patalpos yra prie pat gatvės. Labai gerai matomoje, žinomoje ir pravažiuojamoje vietoje. Prie pastato didelė automobilių stovėjimo aikštelė. Prižiūrėta ir sutvarkyta teritorija. Šalimais įsikūrę grožio salonas, vaikų ir vyrų kirpyklos.

VIETA. Strategiškai geroje vietoje - lengva surasti, patogu privažiuoti. Iki Savanorių pr./K. Petrausko sankryžos tik 100 m., miesto centro 5 min. kelio automobiliu. Netoli prekybos centras „Express market", Akademinės klinikos, „Statoil". Vos už 1 min. kelio pėsčiomis 3 sustojimai į skirtingus miesto rajonus. Visuomeniniu transportu klientai patogiai jus pasieks iš bet kurio miesto rajono. Didelis automobilių ir viešojo transporto srautas į miesto centrą ir iš jo. Patogu išvažiuoti į autostradą per Jonavos g.

Puiki vieta verslui vystyti!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai