Patalpos Kaunas Centras K. Donelaičio g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Patalpos Kaunas Centras K. Donelaičio g.

1 850 €
ID: 7320753
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Centras
Plotas (kv.m.)
187.00
Kambarių sk.
6
Patalpų paskirtis
Administracinės, biuro

Skelbimo aprašas

PATALPOS. Išskirtiniame autentiškame Art deco stiliaus name (daugiau apie namą - http://www.autc.lt/lt/architekturos-objektai/865). Prabangios patalpos, su 2 atskirais įėjimais (po remonto nenuomotos). Bendras plotas 187 kv.m. Virtuvė 12 kv.m. Patalpos 14, 15, 18, 18 ir 38 kv.m. su autentišku židiniu, įmontuota šiuolaikiška kapsulė, patalpa 48 kv.m. su masyviomis stumdomis durimis, WC ir dušas kartu 5 kv.m., šildomos grindys. Rūbinė 7 kv.m. Holas 11 kv.m. Sandėliukas 4 kv.m. Naujos lauko durys ir langai su dvigubais stiklo paketais į kiemą ir gatvę. Restauruotas autentiškas ąžuolinis parketas. Autonominis šildymas dujomis, labai maži mokesčiai. Įrengtas šviesolaidis internetas, kabelinė televizija, apsauginė ir priešgaisrinė signalizacijos, išorės video stebėjimo kameros, domofonas. Nuomojamas su baldais (kambarių baldus nupirksime pagal nuomininko pageidavimus) ir buitine technika (viryklė, orkaitė, gartraukis, indaplovė, šaldytuvas, skalbimo mašina). Galima papildomai išsinuomoti sandėliuką.

NAMAS. Visame name 4 butai, aukšte tik 2 butai. Mūrinis, 1930 m., baigtas restauruoti 2019 m. Uždaras kiemas, nuleidžiamas užtvaras, 2 vietos automobiliams. Galima išsinuomoti šalimais esantį garažą 1 automobiliui - 100 Eur. Kiemas išklotas trinkelėmis, apželdintas.

VIETA. Iki Laisvės al. 2 min. pėsčiomis, 7 min. - iki „Akropolio", "Žalgirio arenos".

Erdvios patalpos vertinantiems kokybę!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai