Pasiūlymai jaunavedžiams VESTUVIŲ dieną grožio namuose "Esante"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pasiūlymai jaunavedžiams VESTUVIŲ dieną grožio namuose "Esante"

Sutartinė
ID: 5615952
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

Kad meilė suspindėtų jaunųjų veiduose GROŽIO NAMAI ESANTĖ siūlo atkreipti dėmesį į keletą patarimų, labai daug prisidedančių prie Jūsų šventės kūrimo.

Mūsų grožio specialistai, išklausę nuotakos pageidavimus siūlo makiažą išbandyti dar priš vestuves arba išmoko būsimasias nuotakas pačioms pasidaryti dieninį ir vakarinį makiažus, supažindina su naujausiais spalvų deriniais.Vestuvių dieną daromas makiažas bus derinamas prie vestuvinio rūbo, prieš tai aptarus visas detales su nuotaka.

Depiliuokitės kūną taip pat ne išvakarėse, o anksčiau. Plona suknelė nepaslėps sudirgintos odos.

Nuotakos būtinai turėtų pasidaryti ir pedikiūrą, ypač nusprendus avėti basutes.

Neužmirškite ir jaunojo! Vyrai dažniausiai skutasi patys vestuvių dieną, prie altoriaus ateina išbertu veidu. Juk juos taip pat reikia bent šiek tiek pagrimuoti! Vyrams taip pat reikia manikiūro! Moterys puoselėja savo rankas, vestuvėms darosi prancūzišką manikiūrą, o apie vyrus pamiršta. Juk abiejų jaunavedžių rankos būna ir fotografuojamos, ir filmuojamos.

Ir dar vienas patarimas: nepalikite rūpesčių paskutinėms dienoms! Susitvarkykite viską prieš savaitę, o tada mėgaukitės vienas kitu, ilsėkitės, žiūrėkite filmus apie meilę. Dieną prieš vestuves pasilepinkite maloniomis, atpalaiduojančiomis procedūromis mūsų GROŽIO NAMUOSE ‚‘ESANTĖ‘‘.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai