Pašilaičiai Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pašilaičiai Vilniaus m. sav. 3 kambariai

117 000 €
ID: 6703842
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2012
Plotas (kv.m.)
75
Kambarių skaičius
3

Skelbimo aprašas

Išskirtinio įrengimo butas - naujos statybos, mūrinio namo 6-ame aukšte - pilnai, puikiai ir itin kokybiškai įrengtas 3-jų kambarių butas Vilniuje, Eitminų g.,Perkūnkiemyje.
Sienos: glaistytos, dažytos su specialiu dekoru, panaudoti tapetai ir foto tapetai. Tik kokybiškos medžiagos.
Lubos: Pakabinamos lubos su įrengta puikia apšvietimo sistema, kuri skirta kiekvienai buto patalpai bei atskiroms jo dalims - tikras šviesos žaismas. Svetainės ir virtuvės apšvietimas valdomas pulteliu. Apšvietimo įrangoje naudotos tik kokybiškos medžiagos ir įranga.
Grindys: Bute dominuoja uosinės parketlentės, virtuvės, vonios ir WC patalpose akmens masės plytelės su įrengta reguliuojama šildymo sistema.
Durys: Medinės - natūralios pušies su stiklo detalių elementais.
Išorinės durys: ŠARVO tipo durys.
Langai: Plastikiniai su stiklo paketu. Įrengtais ruletais, "markizėmis" ir užuolaidomis.
Balkonas: Puikiai įstiklintas, panaudojant berėme slankiojančių stiklų sistemą. Tokiu atveju, pagal pageidavimą, balkonas gali būti pilnai uždarytas Lodžija, arba atviras balkonas.
Virtuvės įrengimas-virtuvės komplektas: Pilnai įrengtas virtuvės komplektas su integruota buitine technika: orkaitė, kaitlentė, šaldytuvas ir mikrobange krosnele. Virtuvinio komplekto stalvirščiai ir sienelės iš akmens masės su specialiai išlieta kriaukle. Panaudoti tik itin kokybiški "PLUM" sistemų - stumdomi mechanizmai. Įrengtas baras iš akmens masės stalvirščiu.
Miegamasis: Su atskiru - ekskliuzyviniu apšvietimu, derinant jį su puikiu fototapetu.
Koridoriuje, vaikų kambaryje ir miegamame įrengtos erdvios sieninės spintos. Naudojami tik kokybiški slankiojimo mechanizmai.
Vonia: Vonios patalpoje įrengta akmens masės "VISPUL" vonia su uždengiamu "RAVAK" stiklu. Kriauklė akmens masės, su kartu išlietu stalvirščiu.
Dar šiek, tiek apie saloną: Apart puikaus apšvietimo, grindų ir puikiai priderintų sienų, salonas nuo virtuvės atskirtas dizaino elementais pagražinta sienele su jos nišomis.
Butas parduodamas su puikiais, kokybiškais - butui pritaikytais baldais.
Šildymas: Būtinai turiu paminėti itin nebrangų buto apšildinimą. Pvz. šalčiausiais žiemos mėnesiais šeimininkai mokėjo po ~ 25 EU , o vidutiniais ~ 2 EU per mėnesį. Tai visas mėnesinis buto apšildinimo mokestis.
Puikus - erdvinis vaizdas iš svetainės ir balkono.
Itin gera buto geografinė padėtis - svetainė pietinėje pusėje, o vaikų kambarys ir miegamasis, kaip ir priklauso, nukreipti į šiaurinė pusę.
Strategiškai palanki vieta miesto gyvensenai - ramūs ir geri kaimynai užtikrina ramų gyvenimą. Arti MAXIMA ir RIMI prekybos centrai. Naudojantis naujuoju aplinkeliu, iš čia greitai papulsite į reikiamą miesto dalį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai