Parduodu prancūzų Alpių ožkytes ir ožiukus
200 €
ID: 8072998
Skelbimo aprašas
Parduodu prancūzų Alpių ožkytes ir ožiukus. Amžius nuo 3 mėnesių iki 1 metų.
Yra galimybė pasikeisti šių metų Prancūzų Alpių ožiukais. Tiks rudeniniam kergimui.
Svajojate įsikurti kaime, gerti šviežią pieną, valgyti sveiką maistą, pabėgti nuo miesto rutinos, užteršto oro, auginti sveikus vaikučius? Pats viską išbandžiau ir galiu patarti.
Todėl siūlau pradėti nuo prancūzų Alpių ožkų. Jų Lietuvoje tik 400. Sudominau? Esu nuolankus Jūsų tarnas ir konsultantas visais ožkų auginimo priežiūros klausimais, atskleisiu ožkų sūrių gaminimo paslapčių, pasidalinsiu kulinarinėmis žiniomis apie ožkienos paruošimo subtilybes. O svarbiausia – patarsiu, kaip pradėti ūkininkauti, kaip pasirinkti ožkų jauniklius, nepermokėti ir nepakliūti į perpardavinėtojų žabangas.
Ožkos – kraštovaizdžio dizainerės. Krūmai, karklai, avietės, gervuogės, erškėčiai, liepos, sulaukėję sodai yra jų mėgstamas pašaras. Todėl jos pakeičia griovų, miškelių, priepelkių vaizdą.
Ožkų pienas – stebuklingas kalcio šaltinis, ne tik maistas, bet ir vaistas. Be to tai - šarminės reakcijos pienas, kuris neutralizuoja rūgščių nuvargintą organizmą, gydo nuo peršalimų. Tuo tarpu karvės pienas yra rūgštinės reakcijos, todėl nenaudotinas peršalimo ligoms gydyti.
O kokių skanumynų pagaminsite savo šeimai iš ožkos pieno : ledų, grietinėlės, sūrių, varškės, jogurto, kefyro !
Ožkos mėsa sveika ir skani. Tik reikia mokėti ją paruošti. Dešrelės, šaltiena, paštetas, šaldyta ar rūkyta ožkiena, kraujiniai vėdarai.
Homeras „Odisėjoje“ aprašo, kaip prieš kelis tūkstančius metų žmonės kepė kraujinį vėdarą. Patarsiu, kaip skaniai išsikepti šį juodąjį pudingą.
Yra galimybė pasikeisti šių metų Prancūzų Alpių ožiukais. Tiks rudeniniam kergimui.
Svajojate įsikurti kaime, gerti šviežią pieną, valgyti sveiką maistą, pabėgti nuo miesto rutinos, užteršto oro, auginti sveikus vaikučius? Pats viską išbandžiau ir galiu patarti.
Todėl siūlau pradėti nuo prancūzų Alpių ožkų. Jų Lietuvoje tik 400. Sudominau? Esu nuolankus Jūsų tarnas ir konsultantas visais ožkų auginimo priežiūros klausimais, atskleisiu ožkų sūrių gaminimo paslapčių, pasidalinsiu kulinarinėmis žiniomis apie ožkienos paruošimo subtilybes. O svarbiausia – patarsiu, kaip pradėti ūkininkauti, kaip pasirinkti ožkų jauniklius, nepermokėti ir nepakliūti į perpardavinėtojų žabangas.
Ožkos – kraštovaizdžio dizainerės. Krūmai, karklai, avietės, gervuogės, erškėčiai, liepos, sulaukėję sodai yra jų mėgstamas pašaras. Todėl jos pakeičia griovų, miškelių, priepelkių vaizdą.
Ožkų pienas – stebuklingas kalcio šaltinis, ne tik maistas, bet ir vaistas. Be to tai - šarminės reakcijos pienas, kuris neutralizuoja rūgščių nuvargintą organizmą, gydo nuo peršalimų. Tuo tarpu karvės pienas yra rūgštinės reakcijos, todėl nenaudotinas peršalimo ligoms gydyti.
O kokių skanumynų pagaminsite savo šeimai iš ožkos pieno : ledų, grietinėlės, sūrių, varškės, jogurto, kefyro !
Ožkos mėsa sveika ir skani. Tik reikia mokėti ją paruošti. Dešrelės, šaltiena, paštetas, šaldyta ar rūkyta ožkiena, kraujiniai vėdarai.
Homeras „Odisėjoje“ aprašo, kaip prieš kelis tūkstančius metų žmonės kepė kraujinį vėdarą. Patarsiu, kaip skaniai išsikepti šį juodąjį pudingą.