Parduodu nama.

Parduodu nama.

750 000 €
ID: 7552328
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 136
Parduodu nama.
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
283.00
Sklypo plotas (a)
8.00
Kambarių sk.
6
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Apsauga
Su garažu
Židinys

Skelbimo aprašas

HARMONINGAM GYVENIMUI MIESTE

Klaipėdos senamiestyje parduodamas žavus klasikinio stiliaus namas.
Vietos išskirtinumas unikalus - 170 m. teka upė „Danė“, visada žalias skveras kuriame subrendusios aukštos liepos šniokščia nuo vėjo ir suteikia pavėsį bei ramybę mūsų kasdieniniam ritmui. Šalia esantis miesto centras visada teikia pilnatvės ir saugumo jausmą. Šalia visos reikalingos instancijos tiek jaunam tiek subrendusiam gyventojui. Tai namas norintiems būti arčiau gamtos, tačiau turėti puikų susisiekimą su Senamiesčiu.

Namas yra vieno aukšto su mansarda, mūrinis, su pilna išorės ir vidaus apdaila. Statytas 2002 m. Bendras plotas 285,03 kv.m., naudingas plotas 202 kv.m., gyvenamasis plotas 139,48 kv.m., iš viso yra 6 kambariai. Visame name sudėti kokybiški plastikiniai langai, medinės durys, įvesta signalizacija.
Gražiai ir kokybiškai aptverta teritorija, kalvystės darbas. Šildymas dujinis ( naujas katilas). Name sumontuota kokybiška santechnika. Vandentiekis ir kanalizacija – miesto. Namas įrengtas kruopščiai atrinktomis puikiausios kokybės medžiagomis.
Sklypas 8,23 a. ploto. Teritorija racionaliai suplanuota gyvenimo komfortui. Didelis kiemas, išklotas plytelėmis talpinantis ne vieną automobilį. Garažo bendras plotas 63,60 kv.m. Žalia augmenija puošia ir kartu sukuria jaukų privatumą. Atskiras mūrinis pastatas kuriame įrengta pirtis su baseinu ir pokylių sale talpinanti iki 30 žmonių. Bendras plotas erdvės 193,44 kv.m., leidžia mėgautis malonumais ne tik namo savininkams, bet ir vystyti verslą – nuomoti trumpalaikiui poilsiui, pramogai, šventei.

Funkcionalus išplanavimas:
1-ame aukšte didelė jauki svetainė. Virtuvė atskirai su valgomuoju. Marmuro židinys leis labiau pajusti vakarų jaukumą. Sumontuota kokybiška santechnika bei išklotos akmens masės plytelės. Grindys pirmo aukšto šildomos.
Mansardoje – mediniais laiptais pasikeliam į antrą aukštą. Keturi dideli kambariai. Šildomi radiatoriais. Du san.mazgai. Erdvus vonios kambarys. Grindys medinės. Terasa/lodžija apie 60 kv.m., išsitiesia į parko pusę, kas dovanoja dar daugiau erdvės, grožio ir privatumo. Aplink jokių gyvenamų namų. Terasoje karštą dieną galima ilsėtis ant gultų, o vėsų vakarą pratęsti su taure vyno.

Kontaktai

Vardas
Vidas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai