Parduodami R16 ratlankiai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodami R16 ratlankiai

75 €
ID: 7485496
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 62

Apie

Skersmuo
R16
Tvirtinimo taškai
5
Centrinė skylė
56.5
Kiekis
1

Skelbimo aprašas

Juoda Parduodu nauja,originalu,plona atsargini rata,tablete R16 Opel,Chevrole ar kitiems automobiliams kur yra 5 tvirtinimo taskai tarp kuriu atstumas yra 105 ,o centrines skyles diametras 70.3.Tinka Astra J, Volt ir pan..Kaina 75 eurai.1 foto.Yra ir 5x115 opel,chevrole atsarginis,plonas,naujas ratas.Jo kaina butu - 85 eurai jei visureigiams su auksta padanga tai butu - 95 eurai. 2 foto.
Taip pat yra atsarginiu ratu ir kitu markiu automobiliams.
Taip pat parduodu naujus,lietus,nebrangius,ivair iu dydziu bei didelio dizaino pasirinkimo ratlankius bei aksesuarus jiems - varztus,verzles,sykretkes - slapukus,centravimo ziedus - centruotes,ivairius ventiliukus,net spalvotus ventiliukus.
Taip pat parduodu geros bukles arba naujus ivairius skardinius ratlankius R15. R16.R17 Ivairiu gamintoju,ivairias,ziemines bei vasarines nebrangias padangas.
Pigiai vietoj montuoju,balansuoju ratus,priimu padangas ar ratus sezoniniam saugojimui i ratu viesbuti :) Remontuoju,klijuoju,vulkanizuo ju padangas,kameras ir pan.Taisau soninius kirtimus karstu budu,vulkanizuoju.Gilinu protektoriaus rasta.
Jei kas domina rasykit elektroniu pastu - [email protected] arba i skype - maziuus atsakysiu su konkreciom kainom bei nuotraukom.
Yra galimybe pristatyti i kai kuriuos kitus Lietuvos miestus

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai