Parduodami nuostabūs rusų melsvieji kačiukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodami nuostabūs rusų melsvieji kačiukai

120 €
ID: 6757254
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 27

Skelbimo aprašas

DĖMESIO !!!

Parduodami nuostabūs penki veisliniai rusų melsvieji katiniukai, gimę 2017 05 18 d. Šiuo metu jau patys mokosi ėsti, lakti, tvarkingai daryti “reikaliukus“ į savo kraiko dėžutę ir nuolat šelmiškai dūkti tarpusavyje. Katinukai sveiki, meilūs, linksmi ir judrūs, melsvai pilkos spalvos, pliušinio kailiuko, šeriami kokybišku maistu.
Katinukų tėvai sveiki, draugiški, grynaveisliai rusų melsvieji, tačiau abu nėra kilmingi, nedalyvavę parodose. Jų katiniukai yra parduodami be kilmės dokumentų, bet jie puikiai atitinka visus savo veislės bruožų standartus - nuostabus sidabrinis, tankus, minkštas pliušinis kailis, didelės žalios spalvos akys ir puikus charakteris.
Į naujus namus, pas gerus ir mylinčius šeimininkus, norės keliauti trys patelės ir du patinėliai. Mažyliai išvyks 2-2,5 mėn. amžiaus, kuomet taps savarankiški, socialiai adaptuoti, mokės naudotis tualetu ir nagų draskykle. Į naujus namus kačiukai galės keliauti liepos pabaigoje - rugpjūčio pradžioje.
Katiniukus pradėsime pardavinėti, tik jau visai savarankiškus ir nepriklausomus nuo mamos, tvarkingus ir visko išmokusius, paskiepytus ir nukirmintus, pagal visus gyvūnų jauniklių sveikatos reikalavimus.
Tad jau dabar galite pradėti dairytis savo naujo šeimos draugo, nuostabaus kompaniono ilgiems vakarams, džiaugsmo vaikams, puikios dovanos mylimajai(am).
Šiuo metu galite rezervuoti kačiukus, atvažiuoti pasižiūrėti, išsirinkti.
Visa informacija tel. 860189178, taip pat el.paštu: [email protected]. Taip pat galite mus rasti internetinėje Facebook paskyroje ‘‘Rusų mėlynieji kačiukai‘‘. Gyvename Kauno mieste. Galimas pristatymas į Kauno raj.
Parduodant katinukus, naujajam šeimininkui bus įduodama visa informacija apie šios veislės katinukams rekomenduotiną priežiūrą, įdėsime sauso ir šlapio katiniukų maisto.
Kačiukai nekantriai laukia naujų mylinčių šeimininkų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai