Parduodamas vaflių kepimo grilius (griliai)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas vaflių kepimo grilius (griliai)

893 €
ID: 8035996
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 35

Skelbimo aprašas

Parduodami likviduojamos UAB „Belgiški vafliai“ profesionalūs Belgiški vaflių kepimo griliai (2 vnt.). Svarbu paminėti, kad bendrovė vykdė veiklą apie pusantrų metų, todėl vaflių kepimo grilių būklė yra dar labai nebloga (išskyrus tai, kad jie purvinoki ir reiktų juos išsivalyti), nes jie buvo pirkti nauji ir naudoti bendrovės veikloje apytiksliai pusantrų metų. Pateikiame šių profesionalių vaflių kepimo grilių Belgų gamintojo tinklapį: https://hvd.be/.

Gamintojas nurodo, kafd šios vaflinės yra pagamintos iš aukštos kokybės ketaus. Kepimo paviršius yra visiškai išfrezuotas, todėl jis yra daug lygesnis. Dėl šio labai lygaus paviršiaus tešla gali išsiplėsti iki maksimumo, o vafliai yra 20–25 % didesni (ir lengvesni) nei kepant įprastoje vaflinėje. Daugiau oro vaflyje = daugiau skonio! Šios vaflinės yra sertifikuotos NSF. Vienos vaflinės svoris +-36 kg. Taip pat naujos kaina siekia 3.999,00 Eur dydžio be PVM sumą. Atvežimas iš Belgijos į Vilnių taip pat, pasak gamintojo, kainuoja 350,00 Eur.

Belgiški vafliai parduodami arba kartu arba atskirai. Vieno vaflių kepimo griliaus kaina siekia 737,33 Eur plius PVM (892,17 Eur su PVM) dydžio sumą.

Dėl detalesnės informacijos kreiptis į nemokumo administratorių el. p. adresu: [email protected]

Kepimo griliai bus parduoti už didžiausią pasiūlytą kainą, bet ne mažesnę nei skelbime nurodyta kaina. Pasiūlymai renkami iki 2023 m. rugpjūčio 20 d. (imtinai) elektroniniu paštu adresu: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai