PARDUODAMAS RENOVUOTAS NAMAS BULGARIJOJE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PARDUODAMAS RENOVUOTAS NAMAS BULGARIJOJE

69 000 €
ID: 7165868
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 76

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS RENOVUOTAS NAMAS BULGARIJOJE

KAINA – 75 000 EUR

LOKACIJA. Namas yra Kerekos miestelyje, Bulgarijoje. Miestelis įsikūręs 20 km nuo buvusios sostinės Veliko Tarnovo, 30 km nuo Gabrovo ir 8 km nuo rajono centro Drianovo. Kereka yra 450 metrų virš jūros lygio, tad iš namo balkono atsiveria nuostabi panorama į Balkanų kalnus bei apačioje esančia apylinkes. Šiais metais Kereka atšventė 400 metų gimtadienį, šiame miestelyje gyvena arba vasaroja pasiturintys bulgarai, britų ir lietuvių šeimos.

NAMAS IR SKLYPAS. Užstatymo plotas 72 kv. m, bendras gyvenamas plotas 100 kv. m. Namas maždaug 100 metų amžiaus, pilnai renovuotas šiais metais. Pirmajame namo aukšte yra erdvi 44 kv. m svetainė su virtuve bei valgomuoju, taip pat didelis san. mazgas su dušu. Antrajame aukšte – 3 miegamieji, vonios kambarys, sandėliukas bei erdvus balkonas su vaizdu į kalnų panoramą. Sklypas – 9,48 arų ploto. Visas sklypas apsėtas veja. Nuo gatvės sklypą skiria 2 metrų akmeninė tvora. Sklype taip pat yra pastogė automobiliui bei barbekiu vieta.

TECHNINĖ INFORMACIJA. Sienos – pirmame aukšte 60 cm storio akmeninė, antrame aukšte mediniai balkiai su drėbtu moliu. Visos sienos apšiltintos 10 cm austrišku polistirolu. Pirmo aukšto požeminė siena ir antro aukšto lubos 10 cm apšiltinta akmens vata, o pirmo aukšto grindys – 5 cm ektrudiniu putplasčiu. Šiluminė izoliacija pritaikyta Bulgarijos klimatinėms sąlygoms. Nauja medinė stogo konstrukcija su monolitiniu žiedu, difuzine plėvele ir čerpių danga. Plastikiniai vokiški 4 sezonų langai. Nauji vamzdynai ir kanalizacija, elektros instaliacija. Naujai išvedžiota šildymo vamzdynas, reikia tik pajungti radiatorius.

**ENGLISH**

Newly renovated house for sale in Bulgaria.
LOCATION – Kereka, Bulgaria;
PRICE – 75 000 EUR;
HOUSE AREA – 100 sq. metres;
PLOT ARE – 9,48 ares;
1ST FLOOR – spacy living room with kitchen and dinning area, large restroom with shower cabin;
2ND FLOOR – 3 bedrooms, bathroom, and large balcony with panormic mountains view.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai