Parduodamas namas Marbelloje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas namas Marbelloje

Sutartinė
ID: 7685034
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 37

Skelbimo aprašas

Išskirtinė sublokuota vila, esanti pirmosios eilės golfo aikštelėje, prestižiniame gyvenamajame komplekse „Santa Clara Golf“.
Šioje harmoningoje vartų salėje visą parą saugoma apsauga ir yra didelis baseinas su poilsio zona.
Urbanizacija yra vos kelios minutės kelio automobiliu nuo Marbeljos centro, geriausių pakrantės paplūdimių, golfo klubų, privačių mokyklų, įvairių restoranų ir visų patogumų. Namas neseniai buvo renovuotas pagal aukštus standartus. Apima 3 miegamuosius ir 3,5 vonios kambarius.
Pirmame aukšte randame erdvų, atviros koncepcijos valgomojo / svetainės zoną su jaukiu židiniu ir galimybe patekti į dengtą terasą su nuosavu sodu. Terasoje yra stiklinės užuolaidos, kurios pratęsia gyvenamąjį plotą ištisus metus. Gražiame, gerai prižiūrimame sode yra kepsnių ir valgomojo erdvė, tai puiki vieta energijos pakraunantiems pusryčiams ar ilgam šeimos ir draugų pokalbiui po vakarienės. Tame pačiame aukšte rasime puikaus dydžio virtuvę su visiškai aukščiausios kokybės prietaisais.
Viršutiniame aukšte yra 3 miegamieji su spintelėmis ir 3 vonios kambariai. Iš pagrindinio miegamojo yra tiesioginis išėjimas į privačią terasą, kur galėsite mėgautis nuostabiais saulėlydžiais ir golfo slėnio bei kalnų vaizdais. Miestelio namas yra į vakarus, kuris garantuoja ryškumą ir šviesą iš sodo zonos. Viešbutyje yra privati ​​dengta automobilių stovėjimo aikštelė. Apskritai, vieta, puikus paskirstymas, gyvenamoji vieta ir sklypas daro šį turtą unikalų tiek nuolatinio gyvenimo, tiek investiciniam turtui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai