Parduodamas namas Klipščių k.

Parduodamas namas Klipščių k.

219 000 €
ID: 8060668
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Parduodamas namas Klipščių k.
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos r. sav.
Gyvenvietė
Klipščių k.
Statybos metai
2018
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
84.90
Sklypo plotas (a)
5.65
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Apsauga

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS NAMAS

Teirautis telefonu +37067845868 Andžela

Šalia Klaipėdos miesto, Klipčių k., parduodamas išskirtinio dizaino ir jaukumo namas. Automobiliu centrą pasieksite vos per 10-15 minučių, o patogiu dviračių taku iki nuostabiausio gamtos paveldo objekto Olando kepurės numinsite per kiek daugiau nei pusvalandį. Puiki vieta, ieškantiems aukso vidurio tarp šurmuliuojančio miesto ir gamtos ramybės.

Tai išskirtinės architektūros namas. Jaukių klasikinių formų, su dideliais ir erdviais langais, kurių didžioji dauguma orientuoti į pietus ir vakarus. Todėl kasdien mėgausitės saulės šviesa, o erdvi ir atvira terasa su lauko baldais akimirksniu taps mėgstamiausia šeimos susibūrimo vieta.

Name rasite viską, ko reikia jūsų šeimai. Trys miegamieji kambariai, svetainė sujungta su virtuve. Viskas pilnai įrengta, yra visa buitinė technika, baldai, reikalingos komunikacijos pradedant šviesolaidiniu internetu, baigiant miesto vandentiekiu.
Namas šildomos dujomis, įrengtas grindinis šildymas, o kiekviename kambaryje galite reguliuoti šildymą pagal kiekvieno šeimos nario poreikius. Švarų ir gaivų orą patalpose nuolat užtikrins rekuperatorius.

Svetainė su virtuve – 30.88 m2
Miegamasis – 13.60 m2
Miegamasis – 13.03 m2
Miegamasis 9.92 m2
Vonios kambarys – 6.98 m2
Visas namo plotas 84.90 m2

Lauke rasite erdvią stoginę dviem automobiliams, sandėliuką susidėti būtiniausius daiktus. Vejos priežiūra pasirūpins robotas, tad vargti dėl to neteks, o visi augalai išdėstyti taip, kad jaustumėtės lyg nuošaliame vienkiemyje.

Viso sklypo plotas – 5.65 arai.

Namas stovi trinkelėmis išklotos ir apšviestos privačios gatvės gale, tad pro šalį nevažinės jokie automobiliai ir tai dar vienas pliusas norintiems ramybės.
Tad, jei ieškote šviesių ir jaukių namų šeimai, iš kurių lengvai ir greitai pasieksite ne tik miesto centrą, bet ir gamtos prieglobstį, jūrą, jei vertinate privatumą, o po darbo norite tiesiog su šeima pavakaroti kieme ir ramiai pagrilinti, tai daugiau neieškokite — šis namas skirtas jums!

Skelbimo ID 110086

Kontaktai

Vardas
Andžela
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai