Parduodamas kotedžas + butas Klaipėdos m.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas kotedžas + butas Klaipėdos m.

230 000 €
ID: 7704814
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
3
Plotas (kv.m.)
167.00
Sklypo plotas (a)
3.00
Kambarių sk.
8
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Su garažu
Židinys

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KOTEDŽAS + BUTAS

Teirautis telefonu +37067845868 Andžela

Klaipėdos miesto centre parduodamas kotedžas su pirmame aukšte įrengtu atskiru 37 kv. m. butu, skirtu nuomai (verslo pagrindais).

1. Pagrindinis būstas (nuotr. raudonos lauko durys) antrame ir trečiame aukštuose sudaro 130 kv.m. Gyvenamosios patalpos puikiai įrengtos, kurias sudaro cokolinis kambarys, keturi atskiri kambariai su valgomojo zona, lubos aukštos primenančios loftus. Per abu aukštus yra įrengti san. mazgai. Yra burbulinė vonia, šildomos grindys, dušas, židinys su elektriniu dūmų ištraukimu bei ortakiais. Integruoti virtuviniai baldai su visa pilna buitine technika (viskas paliekama). Būstas puikiai tinka gyventi, penkių asmenų šeimai. Paliekami pilnai visi baldai.
2. Papildomas butas (nuotr. baltos lauko durys), kurį sudaro 37 kv. m. Puikiai įrengtas, yra trys nedideli kambariai, viena bendra erdvė, vaiko kambarėlis bei miegamasis. Yra dušas, šildomos grindys, virtuvinis su pilna buitine technika. Butas skirtas svečiams, vasaros nuomai. Taip pat paliekami visi baldai bei daiktai skirti nuomai vykdyti, t.y. įrankiai, indai, patalynė, rankšluosčiai ir t.t.
Abu būstai šildomi nuosavu 2017 m. pastatytu dujų katilu (sausio, vasario mėnesiais kaina už šildymą bei karštą vandenį gali siekti apie 70 eurų per mėnesį).
Taip pat yra privatus trijų arų kiemas, kotedžas kampinis, todėl prie namo šono yra pastatytas laikinas priestatas su nuosavu garažu bei lauko pavėsine.
Puiki lokacija. Keli žingsniai iki Ąžuolyno gimnazijos, Klaipėdos futbolo mokyklos, Vėtrungės poliklinikos bei Dailės mokyklos. Pėsčiomis iki Jono kalnelio per 10 min., prie PC "Akropolis" per 7 min.

Skelbimo ID 64110

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai